Το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στο Instagram - Πολύ ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα

Συνεχίζεται η επαγγελματική της επιτυχία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/foureira
Instagram/foureira

Μια ιδιαίτερα περίοδο στη ζωή της διανύει η Ελένη Φουρέιρα, αφού στα επαγγελματικά της "σκίζει". Τα τελευταία χρόνια η καριέρα της έχει εκτοξευθεί στα ύψη με τα τραγούδια της στο Youtube να μετράνε εκατομμύρια προβολές, ενώ βρίσκεται συνεχώς στα trends.

Η ανακοίνωση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια η οποία φημολογείται πως είναι έγκυος με τις αναρτήσεις της να βάζουν "φωτιά" στις φήμες, ανακοίνωσε πως το νέο της τραγούδι με τον Tranno μετρά 2 εκατομμύρια προβολές και βρίσκεται στα trends.

Οι θαυμαστές της την αποκαλούν "Παναγία Φουρέιρα" και αποδεικνύει καθημερινά πως της αξίζει!

Ελένη Φουρέιρα Instagram

Έξαλλη η Ελένη Φουρέιρα σε βραδινή έξοδο στην πρώτη έξοδο μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από δυο μήνες πραγματοποίησε η Ελένη Φουρέιρα και η κάμερα την απαθανάτισε με το υλικό να προβάλλεται σε όλες τις πρωινές εκπομπές με παρουσιαστές και πάνελ να σχολιάζουν το γεγονός πως έγινε έξαλλη μόλις αντιλήφθηκε πως την τραβούσαν.

Πολλοί μάλιστα ανέφεραν στα social media, πως η τραγουδίστρια ενοχλήθηκε έντονα καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία, κάτι ωστόσο που δεν έχει επιβεβαιωθεί, παρόλο που οι αναρτήσεις που κάνει κρύβοντας την κοιλιά της φουντώνουν μέρα με την ημέρα τις φήμες.

Ωστόσο, στο βίντεο που πρόβαλλαν οι εκπομπές, δεν έδειξαν ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο που η Ελένη Φουρέιρα κοίταξε με έντονο ύφος την κάμερα που την τραβούσε, ενώ φαίνεται να λέει πολύ ενοχλημένη στους φίλους της «συγγνώμη έχει ανοιχτή κάμερα;».