«Μου ζήτησαν...» - Πως αντέδρασαν Γιώργος και Μελίνα όταν η Δέσποινα Βανδή τους είπε για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Έτσι μίλησε στα παιδιά της για τη σχέση της μετά το διαζύγιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου ζήτησαν...» - Πως αντέδρασαν Γιώργος και Μελίνα όταν η Δέσποινα Βανδή τους είπε για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, όπου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες. Αφού αποκάλυψε τι ερωτεύτηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη, αναφέρθηκε και στα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ανακοίνωσε στην Μελίνα και τον Γιώργο τη νέα της σχέση, αλλά και τι της ζήτησαν εκείνα.

Η αποκάλυψη της Βανδή για τον Μπισμπίκη και τα παιδιά της

«Είπα στα παιδιά μου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν από μόνα τους να γνωρίζουν τον Βασίλη. Και εγώ εξεπλάγην, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα και πραγματικά έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους. Χαίρομαι πολύ για αυτό. Είναι πολύ συγκινητικό. Τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στην μάνα τους, αλλά αυτό δεν θα έφτανε από μόνο του εάν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι» αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.

Έξαλλοι στο Ηρώδειο Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο έστησαν δημοσιογράφοι και παπαράτσι προκειμένου να απαθανατίσουν και να αλιεύσουν μερικές δηλώσεις και φωτογραφίες από την έξοδο των Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη το περασμένο Σάββατο στο Ηρώδειο, που είχαν πάει για να παρακολουθήσουν τους “Πέρσες” του Αισχύλου.

Αρχικά δεν ήταν και τόσο εύκολη η προσέγγισή τους, καθώς το ζευγάρι, γνωρίζοντας την ύπαρξη των φωτογράφων και ρεπόρτερ, μπήκε από την πίσω πόρτα, ενώ τους περίμεναν από την μπροστινή. Στο τέλος, όμως, της παράστασης είχαν οργανωθεί καλύτερα, μοιράστηκαν και στην είσοδο και στην έξοδο, και έκαναν στενό μαρκάρισμα στο ερωτευμένο ζευγάρι, που απαντούσε κοφτά και βιαστικά για να τους αποφύγει.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Το YOU παρόλα αυτά κατάφερε και μπήκε στον χώρο του θεάτρου, εξασφαλίζοντας αποκλειστικά καρέ των δυο τους, που καθόλη τη διάρκεια προσπαθούσαν να εντοπίσουν το σημείο από όπου προέρχονταν τα φλας! Δείτε τα στιγμιότυπα και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης  περιοδικό you

Μια φιλία που εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο έρωτα... Η σχέση τής Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη ωρίμασε κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς και οι δυο τους προέρχονταν από άλλους γάμους με παιδιά, και σήμερα μοιάζουν σαν μικρά σχολιαρόπαιδα που ζουν το πρώτο τους ερωτικό σκίρτημα. Τον περασμένο Μάιο έκλεισαν μαζί έναν χρόνο και μέσα σε αυτό το διάστημα δεν έχουν χωρίσει ούτε μια στιγμή. “Ζούνε μαζί πολύ ήρεμα και ευτυχισμένα χωρίς να κάνουν παραπάνω σχέδια για γάμο...

Είναι πολύ συνειδητοποιημένοι ότι στη δεδομένη φάση το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να νοιάζονται ο ένας τον άλλον και να περνάνε καλά”, υποστηρίζει πρόσωπο από το οικείο τους περιβάλλον, θέλοντας να τονίσει ότι και οι δύο έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να βάλουν... δεύτερο στεφάνι. Ο Λάκης Γαβαλάς βέβαια άλλα είπε σε πρωινή εκπομπή...