Νέα κοινή εμφάνιση μετά από καιρό - Το «σχέδιο απόδρασης» Βανδή και Μπισμπίκη για να αποφύγουν τις κάμερες

Που πήγε το ερωτευμένο ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα κοινή εμφάνιση μετά από καιρό - Το «σχέδιο απόδρασης» Βανδή και Μπισμπίκη για να αποφύγουν τις κάμερες

Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι που πέρασαν μαζί, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν στην Αθήνα αλλά και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, μιας και η πρώτη θα είναι και φέτος κριτής στο J2US, ενώ ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Νέα κοινή έξοδος Βανδή - Μπισμπίκη

Μάλιστα, μετά από καιρό και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου 10/9, το ερωτευμένο ζευγάρι παρακολούθησαν τους Πέρσες του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά στο Ηρώδειο.

Αφού τελείωσε, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έτρεξαν στο αμάξι τους, ωστόσο μίλησαν στους δημοσιογράφους για την παράσταση που είδαν. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, υπήρξε «σχέδιο απόδρασης» για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, ώστε να αποφύγουν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους για αυτό και το ζευγάρι μπήκε από την πίσω είσοδο, ωστόσο στη συνέχεια οι ρεπόρτερ χωρίστηκαν και στις δύο εισόδους και εν τέλει η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησαν μαζί από την μπροστινή.

Όλη η αλήθεια: Οι σχέσεις της Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφο της Δέσποινας Βανδή, Βασίλη Μπισμπίκη

Η ζωή της οικογένειας της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη άλλαξε όταν το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσαν πως μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Έκτοτε, και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε για την γιορτή της), ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει επίσης δίπλα του μία υπέροχη παρουσία (δείτε την εδώ).

Προτεραιότητα και των δύο βέβαια ήταν ανέκαθεν τα δύο υπέροχα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργος, στα οποία έχουν τεράστια αδυναμία (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Ντέμη για την κόρη του).

Τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή έχουν γνωρίσει και επίσημα τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ όπως όλα δείχνουν, η Μελίνα Νικολαΐδη, όχι μόνο τον έχει συμπαθήσει αλλά του έχει και μεγάλη αδυναμία μιας και την ημέρα των γενεθλίων της ανέβασαν μία φωτογραφία αγκαλιά.

Μελίνα Νικολαΐδη Βασίλης Μπισμπίκης σχέσεις