Ελένη Μενεγάκη: «Με λες γυναίκα καριέρας; Πάντα με ενδιέφερε η ζωή μου αλλά...»

Η απορία της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: «Με λες γυναίκα καριέρας; Πάντα με ενδιέφερε η ζωή μου αλλά...»

Την συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα 6/10 η Ελένη Κρίτα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στην δήλωση πως δεν ήταν ποτέ γυναίκα καριέρας σχολίασε η παρουσιάστρια, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

Συγκεκριμένα, πάνω στην κουβέντα, η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο και αναρωτήθηκε αν η ίδια είναι γυναίκα καριέρας.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

«Εγώ μπορώ να ρωτήσω κάτι άλλο που με ενδιαφέρει η γνώμη σας. Είπε (η Ελένη Κρίτα) πως δεν ήμουν γυναίκα καριέρας, πάντα είχε προτεραιότητα η ζωή μου. Και η ερώτησή μου γιατί θέλω να καταλάβω, είμαι γυναίκα καριέρας; Γιατί πάντα με ενδιέφερε η ζωή μου. Δεν υπήρξε περίοδος που δε με ενδιέφερε η ζωή μου. Αλλά αναρωτιέμαι. Με λες γυναίκα καριέρας;

Και τα δύο με ενδιέφεραν πολύ, για αυτό είμαι ακόμα εδώ. Αλλά επειδή το τονίζει, αναρωτιέμαι. Οι γυναίκες που κάνουν καριέρα, μπορεί να είναι η καριέρα τους όλη τους η ζωή, αλλά μπορεί και να μην είναι. Μπορεί να είναι και η προσωπική τους ζωή. Όχι; Εγώ πάντα όταν λένε κάτι οι άλλοι σκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Μάκη Παντζόπουλο και τα μηνύματα που του στέλνει.

Τι συμβαίνει όταν κλείνουν οι πόρτες στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως είναι μαζί κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή... πολύ προσωπική για αυτό και ακόμη δεν έχουμε μάθει τι συνέβη με τον γάμο τους.

Παρόλα αυτά ωστόσο, η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει μοιραστεί ορισμένες κοινές τους φωτογραφίες από διάφορες βόλτες ή εξορμήσεις, όπως έκανε και το απόγευμα του Σαββάτου 2/10 (δείτε την φωτογραφία).

Ανάμεσα στα σχόλια αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, ο Ματέο είναι πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη, όπως πολλές φορές τον έχει "τσακώσει" και ο φωτογραφικός φακός.

Ματέο Παντζόπουλος