Σοφία Λεοντίτση: Ποζάρει αγκαλιά με τον μπέμπη της στο μαιευτήριο

Πανευτυχής η νέα μανούλα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ευτυχισμένη μαμά είναι εδώ και αρκετές ώρες η Σοφία Λεοντίτση, αφού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η ίδια και ο σύζυγός της έκαναν την πρώτη τους ανάρτηση από το μαιευτήριο, ενώ πριν από λίγο η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον μπέμπη της.

Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς την ίδια μέρα(5/10), γέννησε και μια συμπαίκτριά της από το My Style Rocks, η Ιωάννα Σιαμπάνη που ανέβασε ένα όμορφο slideshow από φωτογραφίες που την απεικονίζουν κατά τη διάρκεια της γέννας αλλά και μετά(δείτε το εδώ), μαζί με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Η πρώτη φωτογραφία της Σοφίας Λεοντίτση με τον μπέμπη της

Σήμερα το απόγευμα 6/10 την είδαμε να ποζάρει τρισευτυχισμένη με τον γιο της στην αγκαλιά της. Τα λόγια περιττά...

Η πρωτότυπη ανακοίνωσή της όταν έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί

Λίγο καιρό μετά την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον σύντροφό της Τόλη Χριστοφοράκη, το απόγευμα της Τρίτης 22/3 μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Δυστυχώς, όμως, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, δεν έκανε την ανακοίνωση αυτού του ευχάριστου γεγονότος όπως εκείνη θα το ονειρευόταν αλλά αναγκάστηκε να προβεί με αφορμή τα όσα σύμβαίνουν ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύζυγό της.

Η ίδια η Σοφία δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα τραγούδι το οποίο ερμηνεύει, έγραψε πως το αφιερώνει στον σύζυγό της, ενώ μάλιστα, υπονόησε ξεκάθαρα πως έχει υποστεί από εκείνον ψυχολογική και λεκτική βία. Παρ' όλα αυτά πιστεύουμε πως η ίδια, σύντομα, θα κάνει μια πολύ όμορφη ανακοίνωση επίσημα μαζί με την οικογένειά της για το ευτυχές γεγονός.

«Ο πρώην και η νυν του, ξέχωρα απ’ όλα τα άλλα, γνωρίζουν και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου και όχι μόνο με χλευάζουν δημόσια οι ανύπαρκτοι, αλλά καλούν κόσμο και απειλούν ότι θα με πάνε στα δικαστήρια.

Απλά κλαίω από τα γέλια με την κακοήθεια κάποιων που νομίζουν ότι θα καθόμασταν να δεχόμαστε για πάντα κακοποίηση στην ψυχή μας, πίσω από κάθε λεκτική βρωμιά τους», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση η οποία με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της η Σοφία Λεοντίτση