Δεν κρατιέται να έρθει και η σειρά της - Οι ευχές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ιωάννα Σιαμπάνη για το μωράκι της

Το παρατσούκλι που της έβγαλε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν κρατιέται να έρθει και η σειρά της - Οι ευχές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ιωάννα Σιαμπάνη για το μωράκι της

Χθες 5/10 η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμη Σταθοκωστόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού ήρθε στον κόσμο ο μπέμπης τους. Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της Σιαμπάνη είναι ξάδερφος του συζύγου πλέον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Έτσι μεταξύ αυτών που ευχήθηκαν στη νέα μανούλα ήταν και η queen dina, η οποία της έχει βγάλει και ένα παρατσούκλι, λόγω της ''συγγένειάς'' τους.

Υπενθυμίζεται ότι Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν κρυφά, πριν από λίγες μέρες στο Δημαρχείο της Βούλας, σε ένα γάμο που είχε μόλις 10 καλεσμένους και ένα πλουσιοπάροχο γεύμα. Το μόνο που μένει για το ζευγάρι είναι η έλευση του πρώτου τους παιδιού που δεν αργεί...

Οι ευχές της Σπυροπούλου στη Σιαμπάνη μετά την γέννα

«Να σας ζήσει εξαδέλφη το αγγελούδι», γράφει αναφερόμενη στη συγγένεια που δένει τους συζύγους τους.

Οι ευχές της Σπυροπούλου στη Σιαμπάνη

Τι φύλο λέγεται ότι θα είναι το ξαδερφάκι του γιου της Σιαμπάνη;

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 15/9 η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων πρόδωσε το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την δεύτερη στις δηλώσεις που παραχώρησε το ίδιο βράδυ να αναφέρεται για πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη της.

«Περασμένα ξεχασμένα με την Κωνσταντίνα, κέρδισα την αγωγή. Θα ήθελα να δω τον Γιώργο Λιάγκα με την Πάολα στο J2US. Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος δίπλα στον Γιώργο που να μπορέσει να τον ξεπεράσει, είναι σαρωτικός. Τα έχω καλά με όλους όσοι κάνουν πρωινό, κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση, εγώ πήρα πολλά τηλέφωνα, αλλά δεν ευδοκίμησαν.

Μια φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior, είναι αγοράκι», αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.