Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Η Ζέτα δεν...» - Η απάντηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την απουσία της Ζέτας Μακρυπούλια από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Τι σχολίασε η ηθοποιός

«Η Ζέτα δεν...» - Η απάντηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την απουσία της Ζέτας Μακρυπούλια από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
News 07.10.2022 09:13
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σώσε» στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6/10 η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ζέτα Μακρυπούλια και το γεγονός ότι έχει κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ δεν παρέστη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η απάντηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την Μακρυπούλια

«Δεν έχουμε συζητήσει με την Ζέτα Μακρυπούλια για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα παραστεί όμως. Η Ζέτα δεν αποφεύγει την ευθύνη», είπε η ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια θα ερωτηθεί εάν υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση την επίμαχη τότε περίοδο, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ η Αλίνα Κοτσοβούλου θα κληθεί να απαντήσει αν ήταν εκείνη που της τηλεφώνησε για να την καλέσει στο θέατρο «Ήβη».

Αυτή είναι η πρώτη μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 22/9 η Βίκυ Πρωτογεράκη, η οποία προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους με τα όσα ισχυρίστηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός και δικηγόρος συγκεκριμένα υποστήριξε τον ηθοποιό και μάλιστα αποκάλυψε πως ζήτησε να είναι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του, μιας και της αρέσει η αλήθεια και δεν πιστεύει τις κατηγορίες για τις οποίες δικάζεται ο γνωστός κωμικός, ενώ πριν μερικές μέρες είχε τονίσει πως όλα αυτά είναι παρατραβηγμένα.

Επίσης, από την πείρα που έχει στη νομική, μπορεί να διακρίνει ποιος είναι βιαστής και ποιος αθώος και στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, υποστηρίζει ακράδαντα πως δεν είναι ένοχος.

Όσον αφορά την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, υποστήριξε πως γνωρίζει τα πάντα αλλά μένει στο πλευρό του γιατί τον αγαπάει και ξέρει τι άνθρωπος είναι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Εξαιτίας της Ζέτας φεύγουμε όλοι» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά στον αέρα του ΣΚΑΙ για την Μακρυπούλια

Σούσουρο με την είδηση που έγινε γνωστή για την Ζέτα Μακρυπούλια - Χαμογέλα ευτυχίας για την παρουσιάστρια

Share