«Ετοιμάζω μήνυση, μου έχει κοστίσει» - Ξέσπασε η Μαρία Ιωαννίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ετοιμάζω μήνυση, μου έχει κοστίσει» - Ξέσπασε η Μαρία Ιωαννίδου

Στην κάμερα της εκπομπής, «Happy day» μίλησε στο πρωί της Παρασκευής (7/10) η Μαρία Ιωαννίδου όπου αναφέρθηκε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για την μήνυση που ετοιμάζει στη Google για τα 15 χρόνια που της πρόσθεσε ηλικιακά -δείτε εδώ όλο το σκηνικό.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια.

Είμαι γενικώς αμελής. Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι «η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο».

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την Ναταλία Γερμανού

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Ευσταθίου. Μίλησε για τον Φρέντυ Γερμανό και τις αμβλώσεις που έχει κάνει, ενώ μίλησε ανοιχτά για τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού.

«Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό, πέτυχε και μετά πέθανε. Ο Θεός με τιμώρησε… Μου είπε “σκότωσες τόσα παιδιά, δεν θα έχεις παιδί εσύ”. Απέβαλα πάνω στην σκηνή ενώ χόρευα», εξομολογήθηκε (δείτε τον σύντροφό της σήμερα).

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην σχέση της με την Ναταλία Γερμανού: «Η Ναταλία είναι λίγο μοναχικό άτομο από επιλογή και δεν βρισκόμαστε συχνά. Δεν θέλω να της το χαλάσω! Είμαι σίγουρη ότι ενδιαφέρεται. Όταν είχα τον καρκίνο συνέχεια με έπαιρνε τηλέφωνο, δεν πέρασε όμως μία φορά να με δει. Την αγαπώ αλλά δεν έχουμε στενή επαφή που αν μου τύχει κάποιο πρόβλημα, θα την πάρω να της το καταθέσω».