«Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι έχουν...» - Η σπάνια αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στο διαζύγιό του με την Φαίη Σκορδά

Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη Μαραντίνη - Χρηστίδου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι έχουν...» - Η σπάνια αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στο διαζύγιό του με την Φαίη Σκορδά

Σε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα του Πρωινού προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις). Ο παρουσιαστής λοιπόν θέλησε να τοποθετηθεί γενικότερα για τα διαζύγια.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τα διαζύγια

«Όλοι οι χωρισμένοι γονείς μοιραζόμαστε τα παιδιά. Ένα Πάσχα το παιδί με τον μπαμπά, ένα Πάσχα με τη μαμά. Μην τα εξωραΐζουμε τα πράγματα. Εγώ έχω και προσωπικά βιώματα άσχημα στα παιδικά μου χρόνια, για τα οποία δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν πρόκειται και να μιλήσω. Κουβαλάω βαρύ φορτίο από τα παιδικά μου χρόνια. Δεν έχει σημασία όμως αυτό. Σε καμία περίπτωση η ζωή δεν θα ήθελα να τα φέρει έτσι να τα στενοχωρήσω κι εγώ και τα παιδιά μου να είναι παιδιά χωρισμένων γονιών.

Η ζωή τα φέρνει έτσι, δύο άνθρωποι δεν συμφωνούν, χωρίζουν τους δρόμους τους. Υπάρχει καλή σχέση, μια χαρά, δεν έχουμε πάει ποτέ στα δικαστήρια, τα έχουμε βρει όλα εξωδικαστικά, έχουν λυθεί τα θέματα αυτά και χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι έχουν απωθημένα μέσα τους, γιατί αν δεν είχαν απωθημένα δεν θα χώριζαν και θα ήταν μαζί. Δεν υπάρχουν βελούδινα διαζύγια, σε αγαπάω, είμαστε μια χαρά, χωρίζουμε και κάνουμε και παρέα. Να είμαστε ειλικρινείς. Όταν χωρίζεις έχεις προβλήματα με τον άλλον, δεν είσαι καλά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό να το βγάζουμε στα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είμαι χωρισμένος πατέρας, δεν μπορώ να...»

Το πρωί της Τετάρτης (5/10) στην εκπομπή, «Πρωινό» προβλήθηκε το θέμα αναφορικά με την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη καθώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν κατέβαλε το χρηματικό ποσό που είχαν συμφωνήσει για τους γιους τους -δείτε εδώ αναλυτικά τί έχει συμβεί.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι σκληρό όπως και να ‘χει. Είμαι χωρισμένος πατέρας και δεν μπορώ να πάρω καμία θέση και το αντιλαμβάνεστε. Είναι λεπτά τα ζητήματα γιατί υπάρχουν και παιδιά.

Είναι όμως σκληρό. Καταλαβαίνω και τη μία και την άλλη πλευρά αν δεν είχε λεφτά. Ωστόσο η δικαιοσύνη έκρινε ότι πρέπει να δίνει τα λεφτά ο κ. Μαραντίνης. Και η Σίσσυ δεν το έκανε γι’ αυτήν, αλλά για τα παιδιά της. Και ο Μαραντίνης είναι στοργικός πατέρας. Δεν ξέρω αν δίνει ή δεν δίνει λεφτά, προφανώς δεν δίνει. Τον είδα με τα παιδιά του στα Καλύβια σε μία παραλία το καλοκαίρι και έπαιζαν».