«Δεν πρόκειται να κλάψω» - "Λύγισε" ο Βασίλης Καλλίδης για τις δυο απώλειες που τον "τσάκισαν"

«Αυτά λίγο με ταρακούνησαν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν πρόκειται να κλάψω» -

Το πρωί της Παρασκευής (7/10) στο πλατό της εκπομπής, «Πρωινό μας» βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Καλλίδης. Ο γνωστός μάγειρας δεν δίστασε να αναφερθεί στα επαγγελματικά του αλλά και στην προσωπική του ζωή καθώς μίλησε και για την απώλεια που τον "τσάκισε" -δείτε εδώ τί είχε αναφέρει παλιότερα.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Καλλίδη

«Έχω λίγο αλλάξει σελίδα στη ζωή μου. Συνέβησαν 2-3 πράγματα στη ζωή μου, μεγαλώνω και σιγά σιγά έως και γρήγορα και έχω αλλάξει πολύ τη ζωή μου μόνο μου. Πάρα πολύ. Έχω γυρίσει σελίδα.

Έχασα τον πατέρα μου, έχασα την καλύτερή μου φίλη και αυτά λίγο με ταρακούνησαν. Δεν πρόκειται να κλάψω… Ήταν πράγματα που με έκαναν να δω τη ζωή λίγο διαφορετικά. Ειδικά με τη φίλη μου αυτή που έφυγε πολύ… σαν να έγινε μια έκρηξη κι εξαφανίστηκε, είδα πόσο φθαρτοί είμαστε».

Οι παλιότερες δηλώσεις του Βασίλη Καλλίδη για την Φαίη Σκορδά

Το πρωί της Παρασκευής 8/7, πριν το μεγάλο φινάλε της εκπομπής, «Mega Καλημέρα», ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για όλους και όλα χωρίς περιστροφές.

Ο γνωστός μάγειρας αποκάλυψε το χειρότερο πιάτο που έχει δοκιμάσει, την άρνησή του να βρεθεί ξανά σε πρωινή εκπομπή αλλά και τον λόγο που τον έκανε να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του με την απώλεια κιλών.

Το πρωί της Τετάρτης (18/5) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ μίλησε για την καριέρα του αλλά και για ποια συνεργασία του ήταν η καλύτερα.

«Πέρασα καλά και με τη Φαίη Σκορδά που την αγαπώ πάρα πολύ και το ξέρει αλλά επειδή ήταν η πρώτη η Ελένη Μενεγάκη βοήθησε την καριέρα μου». Τις αγαπώ και τις δυο πάρα πολύ και οι δυο με βοήθησαν.

Και η Φαίη έχει κάνει πράγματα που δεν τα ξέρει κόσμος και με βοήθησε όπως και η Ελένη στην αρχή της καριέρας μου. Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν κουράστηκα στα πρωινά, βαρέθηκα λίγο να κάνω φαγητά που κάνουν νούμερα».