«Έχει μίσος μέσα του...» - Νέα συνέχεια στην κόντρα μεταξύ Τριαντάφυλλου και Νίκου Μουτσινά

Δεν μέτρησε τα λόγια του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Έχει μίσος μέσα του...» - Νέα συνέχεια στην κόντρα μεταξύ Τριαντάφυλλου και Νίκου Μουτσινά

Τον Τριαντάφυλλο εντόπισε η κάμερα του Mega Καλημέρα και πέρα από την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor All Star, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συζήτηση και η κόντρα που έχει ανοίξει με τον Νίκο Μουτσινά. Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια, θεωρώντας ότι ο παρουσιαστής το έχει παρακάνει με την σάτιρα και εκθέτει ανθρώπους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μουτσινάς είχε πει ότι αν δεν έρθει καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι ο Τριαντάφυλλος δεν θα ξανακάνει εκπομπή, προφανώς με σατιρικό ύφος, με τον Ντάφυ να αντιδράει απότομα όταν το μαθαίνει και να λέει μια χαρακτηριστική ατάκα(δείτε εδώ).

Τα σκληρά λόγια του Τριαντάφυλλο για τον Μουτσινά

Είπε στην κάμερα της εκπομπής:

«Έχουμε τα live μας, τις δουλειές μας, ακόμα δεν έχω καταλήξει τι θα κάνω με το All Star. Έχουμε μιλήσει με την παραγωγή, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος και συνέχισε για τον Νίκο Μουτσινά:

«Ούτε τον ξέρω τον Νίκο Μουτσινά ούτε με ξέρει, ούτε μιλάμε, ούτε θέλω να μιλήσουμε. Δεν πάω ποτέ στην εκπομπή του, δεν σέβεται προσωπικότητες ο άνθρωπος . Είπαμε να κάνεις εκπομπή και να σατιρίζεις, αλλά όχι να το παραχ…ει κιόλας, το έχει παρακάνει. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ταλεντάρα και δεν το κάνει με μίσος. Ο άλλος έχει μίσος μέσα του».

Έτσι είχε αρχίσει η κόντρα

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε πριν από ένα μήνα ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να τον δούμε στο Survivor All Star αλλά κι στο αν θα πήγαινε καλεσμένος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

«Δεν ξέρω αν θα πάω στο Survivor All Star. Έχω πάει στην Acun Medya αλλά δεν τα έχουμε βρει. Δεν έχω απαντήσει ακόμα γιατί περιμένω κάποια στάνταρ πράγματα. Δεν είναι πάντα όλα θέμα χρημάτων. Σε μία ομάδα δεν μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει τα ίδια χρήματα με τον δεξί ή τον αριστερό back.

Άλλα λεφτά παίρνουν οι σταρ κι αυτοί που έχουν ένα όνομα. Ο Μέσι δεν μπορεί να παίρνει τα ίδια χρήματα με έναν παίκτη πιο άσημο. Ο καθένας σύμφωνα με αυτά που έχει δώσει, θα ζητήσει αυτό που πρέπει να πάρει. Αν το πάρει, καλώς, αν όχι δεν πάει.

Όχι δεν θα πήγαινα ποτέ (στον Νίκο Μουτσινά) γιατί είπε πολλά άσχημα πράγματα, τα οποία πείραξαν την οικογένειά μου κι έθιξαν και προσωπικότητες. Αν όμως θέλει, μπορούμε να καθίσουμε με ένα μικρόφωνο και να πούμε τις αλήθειες μας. Σε ουδέτερο κανάλι, όχι στο δικό του» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως θα ήθελε να είναι συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού.