«Είναι κάτι που...» - Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού

Είναι στα καλύτερά τους με τον σύζυγό της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Είναι κάτι που...» - Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού

Την Κατερίνα Στικούδη είδαμε καλεσμένη στο πλατό του «Happy Day» σήμερα 7/10 και η θεματολογία ήταν πλούσια. Φυσικά ξεχώρισε και η πρεμιέρα του J2US, στο οποίο θα είναι στα backstage για άλλη μια χρονιά, ενδιαφέρον όμως είχαν και οι απαντήσεις για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την ερώτηση για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Για τον σύζυγό της πάντως μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αφού έχουν βρει ο ένας το λιμάνι του στο πρόσωπο του άλλου. Και μπορεί γενικά ως ζευγάρι να κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο η Στικούδη δεν διστάζει ποτέ να εκφράζει την αγάπη της και τον θαυμασμό της για εκείνον(δείτε τα σημερινά της λόγια).

Η απάντηση της Στικούδη στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Απάντησε λοιπόν στην ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

«Δεν θα το δήλωνα ούτως ή άλλως. Είναι κάτι που δεν θα σου πω ούτε όχι ούτε ναι. Δεν θα πω έκλεισα, γιατί δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή».

Αυτά άλλαξαν στην ζωή της μετά την απόκτηση του πρώτου

Μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» προβλήθηκε την Κυριακή (29/5) η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Κατερίνα Στικούδη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από έξοδό τους) και τα παιδικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχω αλλάξει πολύ από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Συνεχίζω να δουλεύω, να έχω τα χόμπι μου, απλά πλέον πρωταγωνιστής στη ζωή μου είναι ο μικρός μπέμπης, ο Βύρωνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω στην άκρη τον μεγάλο μπέμπη.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Από την πρώτη μας χειραψία. Πολύ συνειδητά κράτησα την προσωπική μου ζωή και την εγκυμοσύνη μακριά από τα media. Ήθελα να τη ζήσω με πολύ δικούς μου ανθρώπους και όταν ένιωσα έτοιμη, το μοιράστηκα με όλον τον κόσμο.

Το όνομα Βύρωνας, από μικρή το αγαπούσα πολύ. Πέρασαν τα χρόνια, γνώρισα τον Βαγγέλη και ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου 9 μήνες, όλα πήγαιναν πολύ καλά, μπορούσα μέχρι και να γυμνάζομαι. Ήρθε όμως ο τοκετός και με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με λυγίσει».