Αξιολάτρευτο βίντεο - Ο Άκης Πετρετζίκης βοηθάει τον γιο του Αχιλλέα να κάνει τα πρώτα του βήματα

Είναι μεγάλος ''χαζομπαμπάς''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αξιολάτρευτο βίντεο - Ο Άκης Πετρετζίκης βοηθάει τον γιο του Αχιλλέα να κάνει τα πρώτα του βήματα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή τους διανύουν οι Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, αφού πρόσφατα έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Φυσικά η έλευση της μπέμπας δε σημαίνει ότι ο γιος τους Αχιλλέας μπήκε στην άκρη, αφού όπως θα δείτε και στο νέο βίντεο που ανέβασε ο σεφ, είναι δίπλα του σε κάθε στιγμή και ειδικά τώρα που κάνει τα πρώτα του βήματα.

Η κορούλα τους πάντως δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα μήνα ζωής και οι δυο γονείς έχουν τρελαθεί με τα μωρά τους. Μάλιστα όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του σεφ μετά τη γέννηση της μικρής(δείτε τις εδώ) και ο Αχιλλέας την καλοδέχτηκε.

Ο Πετρετζίκης βοηθάει τον γιο του στα πρώτα του βήματα

Μπορεί ο μικρός να περπατάει εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο ο σεφ του κάνει και μαθήματα ταχύτητας στις σκάλες, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό!

Τον μαθαίνει και τα μυστικά της κουζίνας από νωρίς

Ο Άκης Πετρετζίκης διανύει μια πολύ γλυκιά περίοδο στη ζωή του, αφού πέρα από την απογείωση στα επαγγελματικά του έχει τη χαρά να απολαμβάνει την παρέα του γιου του Αχιλλέα, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του Κωνσταντίνα απολαμβάνουν την έλευση της μπέμπας. Ο γνωστός σεφ λοιπόν είπε να μεταδώσει κάποιες από τις γνώσεις του στον μικρό και έφτιαξαν μαζί ένα γλυκό που το επιτάσσει και η μέρα.

Πρόσφατα γιόρτασαν και τα πρώτα γενέθλια του Αχιλλέα με τους δυο γονείς να του ετοιμάζουν σούπερ πάρτι, που θα του έμενε αξέχαστο. Παράλληλα του έμαθαν και κολύμπι σε πισίνα όπου βρέθηκαν στις διακοπές τους και όπως θα διαπιστώσετε και από την κοιλιά της συζύγου του, η μπέμπα φαινόταν ότι δε θα αργήσει να έρθει σε αυτόν τον κόσμο!

Έφτιαξαν λοιπόν τη Φανουρόπιτα που επιτάσσε η μέρα, την πήγε στην εκκλησία με τον γιο του δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία του μικρού Αχιλλέα την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο:

«Πήγαμε και Φανουρόπιτα στην εκκλησία».

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη πήγε φανουρόπιτα στην εκκλησία