Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το σχόλιό της κάτω από τη φωτογραφία του Βασάλου που μαρτυρά την αλήθεια για την σχέση τους

Όλο και περισσότερα μαθαίνουμε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες γύρω από την σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και απλά δεν το ομολογεί, ωστόσο και οι ίδιοι φροντίζουν να δίνουν μικρά σημάδια που μάλλον μαρτυράνε το αντίθετο. Μάλιστα η δημοσιογράφος έκανε και ένα σχόλιο κάτω από ανάρτησή του στο Instagram, που μας δίνει ακόμα περισσότερο στοιχεία για το τι τρέχει εν τέλει μεταξύ τους.

Στο σχόλιο που έκανε βέβαια εν τέλει της απάντησε ο Fipster, που είναι το ταίρι του Βασάλου στο Asia Express, στα επεισόδια του οποίου τους βλέπουμε αυτές τις μέρες. Η Βαλαβάνη κατά την πρεμιέρα είχε κάνει επίσης ένα διακριτικό σχόλιο στήριξης προς τον σύντροφό της που επιβεβαίωσε για κάποιους το γεγονός ότι είναι ακόμα μαζί(δείτε το εδώ).

Το σχόλιο της Βαλαβάνη κάτω από ανάρτηση του Βασάλου

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Βασάλος βλέπουμε τους δυο άντρες αρκετά ταλαιπωρημένους με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να σπεύδει να σχολιάσει, “Κρίμα τα παιδιά”.

«Τι να κάνουμε Ευρυδίκη μου» ήταν η απάντηση του Fipster με την Ευρυδίκη να απαντά, «Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Αρκεί αυτή η φωτογραφία Φίλιππέ μου».

Το σχόλιο της Βαλαβάνη κάτω από φωτογραφία του Βασάλου

Ο Κώστας Κοκκινάκης υποστηρίζει ότι δεν θα πουν τίποτα για τη σχέση τους

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Κοκκινάκης όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνου Βασάλο. Να σημειωθεί πως πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε μαζί σε εκδήλωση αλλά δεν ανέβασε καμία φωτογραφία μαζί.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να ανακοινώσουν κάτι, ενώ ήταν μαζί διακοπές στην Κρήτη πριν από μερικές εβδομάδες.

«Ήμασταν μαζί στην Κρήτη διακοπές, στη μητέρα μου. Δε ξέρω γιατί θα πρέπει να ενδιαφέρει τόσο πολύ τον κόσμο αν ένα ζευγάρι θα παντρευτεί, θα κάνει οικογένεια, ή θα χωρίσει. Και σίγουρα δε θα πάνε να το ανακοινώσουν στην τηλεόραση πρώτα. Είναι προσωπικά πράγματα. Όταν γίνει κάτι, θα το μάθετε τελευταίοι. Πρώτα θα το μάθουν οι ίδιοι» αρκέστηκε να πει.