Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Άφησαν για λίγο τα παιδιά και βρέθηκαν σε ρομαντικό δείπνο για δύο

Φροντίζουν πάντα να βρίσκουν χρόνο για εκείνους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η αγάπη τους κρατάει πολλά χρόνια. Έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια πανέμορφη οικογένεια με έξι παιδιά, με τα οποία περνούν πολύ χρόνο. Ωστόσο φροντίζουν να εξασφαλίζουν μερικές προσωπικές στιγμές για τους ίδιους, όπως απόψε 8/10 που βρέθηκαν σε ρομαντικό δείπνο.

Ο ίδιος πρόσφατα έκανε το νέο βήμα στην καριέρα του, αφού μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και τα γήπεδα του μπάσκετ, ακολουθεί καριέρα προπονητή, αφού ανέλαβε την ομάδα του Περιστερίου που αγωνίζεται στην Α1(δείτε βίντεο). Είναι απορίας άξιο πάντως πως καταφέρνει να συνδυάζει τόσο καλά την προσωπική του ζωή με τα επαγγελματικά του.

Το ρομαντικό δείπνο του Σπανούλη και της Χοψονίδου

Οι δυο τους βρέθηκαν σε κάποιο εστιατόριο και ο Σπανούλης δεν δίστασε να ποζάρει πίσω από ένα ποτήρι κρασί για χάρη της συζύγου του, που τον έβγαλε βίντεο και το μοιράστηκε στο Instagram.

Aυτό είναι το σπίτι που στεγάζει την αγάπη τους

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν συμπληρώσει τα 10 χρόνια γάμου (δείτε εδώ την ανάρτηση για την επέτειό τους), ενώ μαζί έχουν αποκτήσει 6 υπέροχα παιδιά, τρία αγόρια και τρία κορίτσια που έχουν γεμίσει ευτυχία τη ζωή τους.

Λίγο καιρό μετά την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να σταματήσει το μπάκετ, το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει όλο το χρόνο που χρειάζεται μαζί, ενώ όπως πάντα, προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.

Ανά καιρούς, τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram διάφορες φωτογραφίες μέσα από το εντυπωσιακό σπίτι τους και η αλήθεια είναι πως φαίνεται πάρα πολύ ζεστό.

Έχουμε ήδη δει τον υπέροχο κήπο τους, όπου τα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν όσο ο καιρός είναι καλός, ωστόσο εξίσου όμορφος είναι και ο εσωτερικός χώρος.

Χοψονίδου Σπανούλης τραπεζαρίαΒασίλης Σπανούλης γιόςΧοψονίδου Σπανούλης παιδιάΧοψονίδου Σπανούλης σπίτι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρέπει να τους κοιτούσε όλο το Ηρώδειο - Τρυφερά τετ α τετ για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη

«Πρέπει να...» - Η επιθυμία της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα παιδιά της με τον Βασίλη Σπανούλη