Έξαλλος ο Άγγελος Μπράτης με δημοσιογράφο στα παρασκήνια του J2US - «Μην το ξανακάνεις αυτό!»

Χαμός μπροστά στις κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξαλλος ο Άγγελος Μπράτης με δημοσιογράφο στα παρασκήνια του J2US - «Μην το ξανακάνεις αυτό!»

Έξαλλος έγινε στα παρασκήνια του J2US το βράδυ του Σαββάτου 8/10 (δείτε εδώ τα highlights της πρεμιέρας) ο Άγγελος Μπράτης, με αφορμή μια ερώτηση που του έκανε ένας δημοσιογράφος, με τον σχεδιαστή ρούχων να αντιδρά.

Η ενόχληση του Άγγελου Μπράτου με ερώτηση δημοσιογράφου

Ο Άγγελος Μπράτης είπε αρχικά: «Πού να επιστρέψω; Θα φύγω τώρα από εδώ για να πάω εκεί; Δεν νομίζω. Γιατί να το σκεφτούν αυτό; Εσύ πόσα χρόνια κάνεις αυτό που κάνεις; Δηλαδή αν κάνεις μια άλλη δουλειά, όπως εγώ που είμαι σχεδιαστής και το κάνω 20 χρόνια. Αν σου δώσουν μια άλλη δουλειά και την κάνεις για τέσσερα χρόνια συνεχόμενα, θα θέλεις να την κάνεις για 20; Όχι!»

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού, ο Άγγελος Μπράτης είπε ενοχλημένος: «Άντε πάλι! Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, δεν θα συζητήσουμε τι είπε ο κύριος Σκουλός. Μην το ξανακάνεις αυτό!»

«Για εμένα έχει τελειώσει το GNTM»

Το πρωί της Πέμπτης 23/6 ο Άγγελος Μπράτης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό», Εκεί ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έδωσε μία από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις. Μίλησε για την νέα του σχέση, ενώ αναφέρθηκε και στην «κόντρα» του με τον Λάκη Γαβαλά και στην συμμετοχή του στο My Style Rocks.

Αρχικά έκανε λόγο για το «διαζύγιο» με το GNTM το οποίο ήρθε από κοινού, καθώς όπως είπε, εκείνος έκανε μια πρώτη συζήτηση για το τέλος, νιώθοντας ότι επαναλαμβάνεται.

«Εγώ το είχα αναφέρει, γιατί είμαι από τους ανθρώπους που δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι. Αν εγώ δεν κάνω κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά δεν έχει νόημα να παίρνω τον χώρο κάποιου άλλου, που θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό

Για εμένα έκλεισε το GNTM, θεωρώ ότι όταν κάτι κάνει τον κύκλο του πρέπει και να τελειώνει, δεν πιστεύω ότι τα πράγματα πρέπει να κρατήσουν για πάντα», ανέφερε.

Όσο για το My Style Rocks, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ένα project που του ταιριάζει, καθώς δεν είναι στυλίστας και δεν έχει κρίνει ποτέ κάποιον γι' αυτά που φοράει.

«Ποτέ δεν παρεξηγήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς μαζί μου γιατί με γνωρίζει, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Του έχω τεράστια εκτίμηση. Πραγματικά ξέρει από τα πάντα, έχει απίστευτες γνώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.