Τζώρτζης Μονογυιός: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μνημόσυνο του στη Μύκονο

Η ανακοίνωση της αδερφής του Κατερίνας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τζώρτζης Μονογυιός: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μνημόσυνο του στη Μύκονο

Εννιά μήνες συμπληρώνονται από τις 14 Ιανουαρίου του 2022, τότε που ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη, όταν η ολοκαίνουργια Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Για να τιμήσουν τη μνήμη του η οικογένειά του διοργάνωσε μνημόσυνο σήμερα 9/10 στον τόπο καταγωγής του, τη Μύκονο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος επιχειρηματίας μετά το θάνατό του άφησε πίσω του τη χήρα του Αθηνά Κοντοπάνου, καθώς και τα δύο παιδιά τους, εκ των οποίων το ένα βαπτίστηκε πρόσφατα στη Μύκονο, χαρίζοντας μερικές στιγμές χαράς στην οικογένεια(δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Τζώρτζη Μονογυιού

Η ανακοίνωση της αδερφής του Κατερίνας Μονογυιού γράφει : "Το πρωί της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς στη Χώρα Μυκόνου, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας αδερφού, Γιώργου, καθώς συμπληρώνονται 9 μήνες από την προς Κύριον εκδημία του".

Μνημόσυνο για τον Τζώρτζη Μονογυιό στη Μύκονο

Συγκλονίζουν τα λόγια της αδερφής του λίγο καιρό μετά το θάνατό του

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στις 6/9 η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την απώλεια του αδερφού της Τζώρτζη, στο τραγικό τροχαίο που συγκλόνισε την Ελλάδα. Η ίδια προσπαθεί να ξεπεράσει το θάνατο, και δηλώνει ότι προχωράει στη ζωή της, κάτι που θα ήταν και δική του επιθυμία.

Ακόμα στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο χωρισμό της αλλά και στην επιθυμία της να κάνει παιδιά κάποια στιγμή, κάτι που φρόντισε να μπορέσει να υλοποιηθεί, παίρνοντας τα μέτρα της.

Είπε λοιπόν στην κάμερα του Mega

«Η ομορφιά είναι ευχή και κατάρα όπως λένε, όταν είσαι καλοπροαίρετος όμως, αυτό γυρνάει πάνω σου. Έπρεπε να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα, λόγω της εμφάνισης. Έχω δυσλεξία και την αγαπώ. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που δεν γνωρίζει η κοινωνία και σε στοχοποιεί. Κλείνω τα αυτιά μου σε κάθε τοξικό άνθρωπο», είπε η Κατερίνα Μονογυιού.

Για την απώλεια του αδερφού της, Τζώρτζη, η Κατερίνα Μονογυιού απάντησε: «Όταν “φεύγει” ένας νέος άνθρωπος δεν είναι εύκολο, σαν οικογένεια δεθήκαμε ακόμα περισσότερο. Μετά την απώλεια του αδελφού μου, με βοήθησε η εργασιοθεραπεία. Ο αδελφός μου, ο Τζώρτζης, είναι εδώ, δεν φεύγουν οι ψυχές, μονό τα σώματα. Συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελε ο αδελφός μου: να προχωράω στη ζωή μου και να τον κάνω υπερήφανο».