Πήρε εξιτήριο η Ιωάννα Σιαμπάνη - Η πρώτη φωτογραφία με τον μπέμπη από το σπίτι τους

Πανευτυχείς γονείς και εκείνη και ο Σταθοκωστόπουλος

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πανευτυχής μαμά είναι εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η Ιωάννα Σιαμπάνη αφού η ίδια και ο σύζυγός της Τζίμη Σταθοκωστόπουλος κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων εξετάσεων πήραν εξιτήριο και πλέον βρίσκονται στην θαλπωρή του σπιτιού τους, από όπου και ανέβασαν την πρώτη τους φωτογραφία.

Εξιτήριο χθες πήρε και η Σοφία Λεοντίτση, που επίσης είχε συμμετάσχει στο My Style Rocks και επίσης γέννησαν την ίδια μέρα και μάλιστα αποκάλυψε με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία την αντίδραση που είχε ο γιος της όταν αντίκρυσε το αδερφάκι του στο σπίτι.

Η πρώτη φωτογραφία της Σιαμπάνη και του μπέμπη της από το σπίτι τους

«Ηοme», γράφει στη νέα της ανάρτηση με τον μπέμπη και όπως βλέπουμε έχει βρει ήδη τη γωνιά του στη φωλίτσα.

Ο γιος της Σιαμπάνη και του Σταθοκωστόπουλου στο σπίτι

Οι ευχές της Σπυροπούλου στην ξαδέρφη Σιαμπάνη

Στις 5/10 η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμη Σταθοκωστόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού ήρθε στον κόσμο ο μπέμπης τους. Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της Σιαμπάνη είναι ξάδερφος του συζύγου πλέον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Έτσι μεταξύ αυτών που ευχήθηκαν στη νέα μανούλα ήταν και η queen dina, η οποία της έχει βγάλει και ένα παρατσούκλι, λόγω της ''συγγένειάς'' τους.

Υπενθυμίζεται ότι Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν κρυφά, πριν από λίγες μέρες στο Δημαρχείο της Βούλας, σε ένα γάμο που είχε μόλις 10 καλεσμένους και ένα πλουσιοπάροχο γεύμα. Το μόνο που μένει για το ζευγάρι είναι η έλευση του πρώτου τους παιδιού που δεν αργεί...

«Να σας ζήσει εξαδέλφη το αγγελούδι», γράφει αναφερόμενη στη συγγένεια που δένει τους συζύγους τους.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι από τις αναρτήσεις της και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια ανυπόμονη μαμά, αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν και η ίδια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο γονείς, χαρίζοντας στο παιδί της Ιωάννας και του Τζίμη ένα...ξαδερφάκι.

Οι ευχές της Σπυροπούλου στη Σιαμπάνη