"Κόλαφος" η Βίκυ Καγιά - «Δεν ξέρω τι σημαίνει bullying, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Δευτέρας (10/10) μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας» η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις. Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για το GNTM καθώς τα νούμερα τηλεθέασης σαρώνουν για τα καλά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Δεν ήταν ποτέ στο πλάνο να έρθει ως μόνιμη κριτής η Σοφία Χατζηπαντελή. Ήταν μόνο για τις οντισιόν, αλλά θα γυρίσει σε κάποια πλατό ως γκεστ. Η Μαίρη Βυτίναρος είναι η τέταρτη κριτής που είχε υπογράψει να είναι από το bootcamp και μετά. Δεν είπα ποτέ ότι ήταν λάθος που ήρθε η Σοφία Χατζηπαντελή. Αυτό είναι προπαγάνδα, δεν είναι αλήθεια.

« Δημήτρης Σκουλός είναι ένας φωτογράφος που δουλέψαμε αρμονικά. Δεν ήμασταν κολλητοί, δεν καταφέραμε να γίνουμε κολλητοί. Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Καράβας είναι στη θέση του Σκουλού. Κανείς δεν γεμίζει τη θέση κανενός.

Το μπούλινγκ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου, δεν ξέρω τι σημαίνει, δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε θα το κάνω. Τα κορίτσια στο GNTM δεν έρχονται για να κάνουν βόλτα, έρχονται για να κερδίσουν 100.000 ευρώ. Δεν με στεναχωρούν οι δηλώσεις πρώην παικτριών, με στεναχωρούν μόνο τα θέματα υγείας».

Η ενόχληση της Βίκυς Καγιά με τις δηλώσεις της Άννας Αμανατίδου

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τον Αλέξη Μπαρτζώκα μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία απάντησε σε όσα είπε για αυτή η πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου, η οποία ανέφερε πως η Βίκυ Καγιά δεν τη βοήθησε καθόλου.

«Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά να της την έδινα αν μου τη ζήταγε. Όσα κορίτσια έχουν έρθει και μου έχουν γράψει μήνυμα, μου έχουν τηλεφωνήσει και έχουν έρθει δίπλα μου, ό,τι χρειάστηκαν…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια,

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Εγώ τον αγαπώ τον Λάκη. Είμαστε πολλά χρόνια γνωστοί και θέλω να λέει τη γνώμη του ανενόχλητος».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως η Σοφία Χατζηπαντελή μπορεί να επιστρέψει στο τέλος του GNTM (δείτε εδώ γιατί βρίσκεται εκτός).