«Είναι ένα τέρας, πόσες ζωές κατέστρεψες ρε αλήτη;» - Σε έξαλλη κατάσταση ο Γιώργος Λιάγκας στο "Πρωινό"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το τελευταίο 24ωρο οι πληροροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια αναφορικά με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό έχουν σοκάρει το πανελλήνιο -δείτε εδώ ποιος είναι ο φερόμενος δράστης. Έτσι λοιπόν, η συγκεκριμένη υπόθεση προβλήθηκε σήμερα (10/10) και στην εκπομπή «Πρωινό» όπου ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε φανερά.

Άγριο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα του «Πρωινού»

«Κάνω δημόσια έκκληση στην κυβέρνηση ότι πρέπει να διαγράψουν αυτόν τον τύπο από την ΝΔ. Δε νομίζω ότι αν ρωτήσεις κάποιον άνθρωπο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, σώφρον, γιατί υπάρχουν κι άλλοι 10 που πήγαν με το κοριτσάκι, δεν μπορεί να βγουν κάποια στιγμή από τη φυλακή.

Πρέπει να πεθάνουν στη φυλακή ή από βαθιά γεράματα ή από ένα μοιραίο περιστατικό που θα τους τύχει. Δεν μπορεί να βγει από τη φυλακή μετά από 10-15 χρόνια και να κυκλοφορεί ελεύθερος».

«Αυτός είναι ένα τέρας. Οι άλλοι δέκα που πήγαν είναι τέρατα. Οι άλλοι που ενδιαφέρθηκαν; Ο άνθρωπος αυτός τον γιο του δεν τον υπολόγισε; Πώς θα πάει στη δουλειά του σήμερα το παιδί αυτό; Έχει καταλάβει πόσες ζωές κατέστρεψε; Πόσες ζωές κατέστρεψες ρε αλήτη με αυτή σου την πράξη;».

"Έσπασε" την σιωπή η μητέρα της 12χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού της 12χρονης όπου έπεσε θύμα από έναν 53χρονο στον Κολωνό. Συγκεκριμένα, ο 53χρονος άνδρας διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, όπου εκεί πήγαινε και το ανήλικο κορίτσι προοκειμένου να βοηθήσει. Μάλιστα, ο ίδιος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται πως έξέιδιδε την 12χρονη και σε άλλους άνδρες.

Από την άλλη, η μητέρα της 12χρονης "έσπασε" την σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «T-Live». Συγκεκριμένα, ανέφερε χατρακτηριστικά πως:

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του».

Από εκεί με στείλανε στη ΓΑΔΑ. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά, και την επόμενη ημέρα πήρα τη γυναίκα του στο messenger γιατί δεν είχα το κινητό της, μου είπε «Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας». Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά».