Δίκη Φιλιππίδη: Εκνευρισμένος μπροστά στις κάμερες - Επεισόδιο με τον Τάσο Χαλκιά και τους δημοσιογράφους

«Να δεχτείτε και εσείς το μέρος της ευθύνης που σας ανήκει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: Εκνευρισμένος μπροστά στις κάμερες - Επεισόδιο με τον Τάσο Χαλκιά και τους δημοσιογράφους

Στο δικαστήριο έφτασε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος καλέστηκε από τον εισαγγελέα για να καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Να σημειωθεί πως νωρίτερα κατέφτασε το Μικτό Ορκωτό και η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία επίσης έλαβε κλήτευση.

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα ωστόσο, ο ηθοποιός είχε ένα επεισόδιο με τους δημοσιογράφους, με αφορμή τον εκνευρισμό του πριν λίγες ημέρες στις κάμερες.

Τι συνέβη με Χαλκιά και δημοσιογράφους

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω άλλη φορά σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το δικό μου άτομο, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω μεγαλώσει παιδιά, είμαι στην κοινωνία χρόνια, έχω προσφέρει στο δημόσιο, να είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Εκνευρίστηκα γιατί βάλατε 25 καλώδια μέσα στα πόδια μου και κόντεψα να τσουρομαδηθώ. Είδατε με τι μεγάλη προσοχή προσπαθώ να ανέβω πάνω μετά από κάποιο χειρουργείο που μου έχει αφήσει κάποια ζητήματα. Που να τα ξέρετε εσείς αυτά και δεν υπάρχει και λόγος.

Εσείς με εκνευρίσατε αν θέλετε να ξέρετε. Εγώ δεν είχα κανέναν εκνευρισμό. Εσείς φταίτε. Δεν είχα κανέναν εκνευρισμό. Να δεχτείτε και εσείς το μέρος της ευθύνης που σας ανήκει. Γιο δημοσιογράφο έχω και ξέρω πολύ καλά. Η ερώτηση αν είμαι έτοιμος δεν υπάρχει. Βρίσκομαι εδώ μετά από κλήτευση του εισαγγελέα. Δεν είμαι ούτε από την πλευρά της υπεράσπισης ούτε των κατηγόρων. Είμαι εδώ στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για να καταθέσω μετά από κλήτευση του εισαγγελέα.

Τι θα ερωτηθώ και τι θα καταθέσω, το ξέρω περίπου γιατί πρόκειται για μια συγκεκριμένη παράσταση, στην οποία ήμουν και εγώ μαζί με τον κύριο Φιλιππίδη και όσα γνωρίζω θα τα πω. θα με ρωτήσουν αν τυχόν ήταν και κάποια κοπέλα εκεί. Τα συναισθήματά μου είναι πολύ προσωπικό δεδομένο για να τα πω. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ποια κοπέλα να γνωρίζω; Δεν γνωρίζω καμία κοπέλα» » ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Αν αποδειχτεί αθώος θα...»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/9 ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Θα φύγω σε ένα διάστημα 5-6 χρόνων. Κάνω μια δουλειά που είναι κρυμμένη στην καρδιά μου. Έχω ένα μολύβι στο χέρι μου και έχω να ξεκινήσω αρκετά γραπτά.

Δεν σημαίνει ότι επειδή ήμουν στην παράσταση, υπέπεσαν όλα στην αντίληψή μου. Εγώ με τον Πέτρο ήμουν συνεργάτης και φίλος πολλά χρόνια. Αν αποδειχτεί αθώος θα συνεργαζόμουν μαζί του και θα επικοινωνήσω. Θα είχα ενοχληθεί εάν ήμουν παρών όταν υψώθηκε το πανό στην Επίδαυρο.

Όταν είχα καταστραφεί οικονομικά, δεν με ζητούσαν. Ξεχρέωσα με φίλους και συγγενείς, επιβίωσα», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε κι αν έχει επαφές ή όχι με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη.