«Θεωρώ ότι είναι...» - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Γερονικολού για τις ερωτήσεις γάμου και παιδιού με τον Τσιμιτσέλη

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θεωρώ ότι είναι...» - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Γερονικολού για τις ερωτήσεις γάμου και παιδιού με τον Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν", όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν. Ανάμεσα σε αυτές, είπε πως μια ερώτηση που την ενοχλεί να της κάνουν είναι το πότε θα κάνει παιδιά και θα παντρευτεί. Η ηθοποιός έχει δεχτεί πολλές φορές την εν λόγω ερώτηση, λόγω της σχέσης της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω ξανά μια εκπομπή, ωστόσο αν βρισκόμουν ξανά στην παρουσίαση θα ήθελα να είναι με κάτι που πραγματικά με αφορά. Μια εκπομπή για θέατρο, σινεμά, βιβλία και συνεντεύξεις συναδέλφων», ανέφερε αρχικά για τα επαγγελματικά της.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Γερονικολού περί παιδιών και γάμου

«Η ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο συχνά είναι αν παντρευτώ και αν θα κάνω παιδιά. Θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση αρκετά προσωπική, αλλά και μια ερώτηση στην κοινωνία την οποία ζούμε, πλέον δίνει πίεση και άγχος σε ένα ζευγάρι και κυρίως σε μια γυναίκα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά ή δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ειδικά όμως για μια γυναίκα, με αυτή την ερώτηση είναι σαν να της υποδεικνύεις ότι αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να ακολουθήσει για την κοινωνία», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού, παρόλο που έχει απαντήσει σχετικά με την ίδια και τον σύντροφό της.

Η Γερονικολού μιλά ανοιχτά για την συνεργασία Τσιμιτσέλη και Λασκαράκη

Μετά από την επιστροφή τους από τις μαγευτικές διακοπές τους στο Μπαλί, όπου μεταξύ άλλων είχαν και τα απρόοπτά τους, η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day μιλώντας για όλα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

«Η σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” είναι ένας ύμνος στη ζωή. Όλοι με ρωτάνε τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά δεν λέω ποτέ. Δεν είμαι αρρωστοφοβική, αλλά μετά τον κορωνοϊό, όταν θέλουν να με φιλήσουν, πάω να τραβηχτώ στην αρχή. Σαν ζευγάρι με τον Γιάννη δρούμε σύμφωνα με τη στιγμή. Δεν μας ταιριάζει να κάνουμε μαζί εκπομπή γιατί μπροστά από τις κάμερες μαζί είμαστε λίγο αμήχανοι. Τα πάντα στη ζωή είναι εφήμερα και ζούμε το σήμερα»

«Ο Γιάννης με τη Βάσω έχουν ένα παιδί και το μεγαλώνουν μαζί. Δηλαδή, θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερη επαφή και η συνεργασία σε κάτι τέτοιο παρά σε μια σειρά. Οπότε, θεωρώ δεδομένο ότι οφείλουν να έχουν καλή σχέση και συνεργασία και απλά τώρα προέκυψε και κάτι επαγγελματικό. Δεν συζητήσαμε κάτι, είναι μες τη ζωή του η πρώην γυναίκα του γιατί έχουν μαζί ένα παιδάκι».