«Όταν ήμουν 16 ετών...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Στεφανίδη με την μάχη που έδωσε με την βουλιμία

«Φοβήθηκα ότι δεν θα αγωνιστώ ποτέ ξανά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το βράδυ της Δευτέρας (10/10) η Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «The 2night show». Συγκεκριμένα, η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή, την τη «μάχη» με τη βουλιμία αλλά και για τον αγαπημένο της σύζυγο.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει φανερά αναφορικά με ερωτήσει που είχε δεχτεί παλιότερα -δείτε εδώ τί είχε συμβεί.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη

Η μάχη με την βουλίμια

«Όταν ήμουν σε πιο μικρή ηλικία πήρα κάποια κιλά, μετά περισσότερα, έφτασα σε σημείο βουλιμίας. Αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα κομμάτια και ειδικά σε ηλικία 16 ετών. Σταμάτησα για 6 μήνες τις προπονήσεις. Το 2019 είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και φοβήθηκα ότι δεν θα αγωνιστώ ποτέ ξανά. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο».

Η γνωριμία και ο γάμος με τον σύζυγό της

«Από το 2015 ο Μίτσελ είναι ο προπονητής μου. Γνωριστήκαμε στο μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο, γίναμε κολλητοί, είχαμε διαφορετικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Ο Μίτσελ λέει πως δεν είμαι εύκολη αθλήτρια για έναν προπονητή. Τα περισσότερα χρόνια ζούμε 6 μήνες στην Ελλάδα και 6 μήνες στην Αμερική. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές και η ζωή μας είναι μονίμως αλλαγές.

Παντρευτήκαμε μόνοι μας με τον Μίτσελ, δεν ήρθε κανείς. Αφού παντρευτήκαμε κάναμε ένα οικογενειακό πάρτι εδώ και ένα στην Αμερική για να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας. Ξέραμε ότι θέλαμε να παντρευτούμε και αφού αρραβωνιαστήκαμε και μιλήσαμε με τους γονείς μας, ο καθένας ήθελε να κάνουμε τον γάμο στη δική του χώρα. Τότε είπαμε “τέλος θα παντρευτούμε μόνοι μας”. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

Αντιδράσεις με την ανάρτησή της - «Πως γίνεται να βγήκε αθλητής της χρονιάς ο Αντετοκούμπο;»

Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο το να προκαλεί χιλιάδες αντιδράσεις με τις αναρτήσεις της η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία δεν διστάζει να εκφράζει ανοιχτά και ωμά την άποψη της για πολλά θέματα, κυρίως αυτά που αφορούν τον αθλητισμό.

Η γνωστή αθλήτρια λοιπόν μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter εξέφρασε την απορία της για το “πως γίνεται να ψηφίστηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και όχι ο Μίλτος Τεντόγλου“.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη προκαλώντας τον κακό χαμό.

Λίγο αργότερα, η ίδια εξήγησε με μια νέα της ανάρτηση: «Θα σου πω πως. Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου».