Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ο Ηλίας Βρεττός με την Αναστασία Δεληγιάννη - Ταξίδι του μέλιτος για το ζευγάρι στη Νέα Υόρκη

Το φωτογραφικό άλμπουμ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν τόσο ο Ηλίας Βρεττός όσο και η Αναστασία Δεληγιάννη μετά από τον λαμπερό γάμο που έκαναν την Κύμη -δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους. Συγκεκριμένα, ο διάσημος τραγουδιστής και η αγαπημένη του ξεκίνησαν τον μήνα του μέλιτος με έναν άκρως εντυπωσιακό προορισμό καθώς ήταν η Νέα Υόρκη.

Φυσικά, και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε διάφορες πόλεις, γεμίζοντας με μοναδικές εμπειρίες και στιγμές. Μεταξύ άλλων άλλων, επισκέφθηκαν το Magic Kindom Park, ένα θεματικό πάρκο στο Bay Lake της Φλόριντα, θέλοντας να γίνουν για λίγο και πάλι παιδιά.

Οι αναρτήσεις του Ηλία Βρεττού με την αγαπημένη του στον μήνα του μέλιτος

Τα ''βάσανα'' του Ηλία Βρεττού λίγο καιρό μετά το γάμο του με τη Δεληγιάννη

Λίγες μόλις μέρες έχουν περάσει από τότε που ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κύμη της Εύβοιας, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Το ανδρόγυνο ζει τον έρωτά του, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής σε δηλώσεις του στις κάμερες, ενημέρωσε πως μόνο ένα πράγμα έχει αλλάξει μετά τον γάμο και τον βαραίνει λίγο.

Ο γάμος ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το ζευγάρι έλαμπε από ομορφιά και ευτυχία. Πρόσφατα ήρθαν στη δημοσιότητα και αδημοσίευτες φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και των λαμπερών προσκεκλημένων από την τελετή.

Δύο εβδομάδες μετά το γάμο του ο τραγουδιστής ετοίμασε βαλίτσες, καθώς ξεκινάει η περιοδεία του μαζί με την Έλλη Κοκκίνου σε Αμερική και Καναδά. Όπως αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός παίρνει μαζί την Αναστασία Δεληγιάννη, συνδυάζοντας δουλειά και mini μήνα του μέλιτος.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν άλλαξε κάτι μεταξύ του ίδιου και της συζύγου του μετά τον γάμο, εκείνος απάντησε με χιούμορ: Ναι με βαραίνει λίγο παραπάνω το δάχτυλο μου από την βέρα, κατά τα άλλα τίποτα άλλο».