«Ας την μαζέψει ο μπόγιας» - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για την εμφάνιση της στο Ηρώδειο

«Αν μη τι άλλο δεν θα έπρεπε να φοράτε...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ας την μαζέψει ο μπόγιας» - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για την εμφάνιση της στο Ηρώδειο

Στο Ηρώδειο βρέθηκε πρόσφατα η Μαρίνα Πατούλη, έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα, μιας και η καλοκαιρινή σεζόν στην Μύκονο όπου διατηρεί μαγαζί με ρούχα (δείτε εικόνες από το εσωτερικό του) έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικές φωτογραφίες και βίντεο.

Η επιχειρηματίας επέλεξε να φορέσει μια μάξι μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα με τούλι του, σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα, την οποία συνδύασε με μαύρα γάντια. Το σύνολο της όμως, ολοκλήρωσε με ψηλές γόβες, γεγονός που έφερε αρκετά αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση της.

Να σημειωθεί πως τα ψηλά τακούνια απαγορεύονται στο Ηρώδειο έπειτα από απόφαση του Αρχαιολογικού Συμβουλίου, καθώς "πληγώνουν" τα μάρμαρα

Τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο Ηρώδειο

Μαρίνα Πατούλη Ηρώδειο αρνητικά σχόλια

Μαρίνα Πατούλη Ηρώδειο εμφάνιση

Μαρίνα Πατούλη Ηρώδειο γόβες

Η αποκάλυψη του Βλάσση Χολέβα για τις σχέσεις τους

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη ο Βλάσσης Χολέβας, μετά τις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU με τα τρυφερά τετ α τετ του σε παραλία της Μυκόνου με την Μαρίνα Πατούλη. Ο σχεδιαστής μίλησε για τις σχέσεις τους ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση, ενώ σχολίασε και το GNTM 5.

Ο κ. Χολέβας, δεν δίστασε να σχολιάσει και τις δηλώσεις που είχε κάνει η κ. Πατούλη τόσο για το ριάλιτι μόδας όσο και για την Βίκυ Καγιά κάτι που είχε γίνει viral.

«Δεν ήταν τρυφερές στιγμές με την Μαρίνα Πατούλη. Είχα κοιλιά όμως στη φωτογραφία, που δεν έχω. Τα δημοσιεύματα μπορεί να λένε ότι θέλουν για εμένα και τη Μαρίνα, έχουμε τέλεια συνεργασία. Αν έβαζα έναν τίτλο στη σχέση μας, θα ήταν “πάθος για μόδα”. Δική μου είναι η ζωή και ότι θέλω κάνω, δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν», είπε αρχικά ο Βλάσσης Χολέβας.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της: « Για την παρουσιάστρια του GNTM δεν είπε τίποτα η Μαρίνα Πατούλη. Το να μιλάς άσχημα σε ένα νέο παιδί μπροστά σε επαγγελματίες, είναι φοβερό bullying, εάν το έκαναν στο παιδί μου θα έμπαινα στο στούντιο και θα τα έσπαγα όλα».

Μάλιστα, μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου, ο Βλάσσης Χολέβας αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει γνωρίσει το γιο της Μαρίνας Πατούλη.