«Και μπαμπάς και χωρισμένος και...» - Η ανάρτηση του Ιωάννη Παπαζήση μετά τα δημοσιεύματα για την Παντούση

Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια αναπάντεχη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ιωάννης Παπαζήσης, όπου αναφέρθηκε και στο χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και έναν γιο (δείτε ποιες είναι οι σχέσεις τους).

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του μέσα από το σπίτι που μένει και μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά τα δημοσιεύματα που βγήκαν και λένε πως είναι και πάλι ερωτευμένος και σε σχέση με την Αναστασία Παντούση.

Η ανάρτηση του Ιωάννα Παπαζήση

«Και μπαμπάς και ηθοποιός στην Ελλάδα και χωρισμένος και αριστερός και παναθηναϊκός και με είδωλο τον Έρικ καντονα..οκ κάποια γραμμή στήριξης θα υπάρχει…δεν μπορει… ααα και κλαίω και με το notebook», έγραψε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ιωάννης Παπαζήσης Instagram

Η απόφαση Παπαζήση και Αδαμοπούλου για τον γιο τους μετά τον χωρισμό

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Πέμπτη 7/7 και μεταξύ των όσων ανέφερε για τη ζωή του και τα επαγγέλματα, που έχει κάνει μέχρι σήμερα μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον γιό του.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό, πως έχει αποκτήσει ένα παιδί με την Βανέσα Αδαμοοπούλου, με την οποία μπορεί να μην ζουν πια μαζί, έχουν επιλέξει ωστόσο έναν πολύ όμορφο και πολιτισμένο τρόπο για να μεγαλώσουν το αγόρι τους. Μάλιστα, αποκάλυψε πως εφαρμόζουν την συνεπιμέλεια, ως τον πιο δίκαιο και ιδανικό τρόπο, για να μην στερείται το παιδί κανενός γονέα.

«Το καλύτερο νέο ήταν ότι πέρασα στο Εθνικό Θέατρο και ότι θα αποκτήσω τον γιο μου. Μετά την απόκτηση του παιδιού οι λέξεις πήραν μια άλλη μορφή. Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχω επιλέξει με την γυναίκα μου και νόμος να μην υπήρχε, αυτό θα κάναμε».