Έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας - Τι κάνει και πού είναι σήμερα η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Οι δουλειές της στον χώρο της μόδας και το εντυπωσιακό προφίλ της στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Kyveli Chatziefstratiou
Instagram / Kyveli Chatziefstratiou

«Λέγομαι Κυβέλη Χατζηευστρατίου είμαι 18 χρονών και έρχομαι από την Κέρκυρα. Αγαπώ τον χώρο του μόντελινγκ γιατί αγαπάω την μόδα σε κάθε μορφή της επειδή τη βλέπω ως τέχνη στα κοσμήματα στα ρούχα στα παπούτσια στα πάντα. Πιστεύω ότι το επόμενο gntm πρέπει να έχει τόσο εμφανισιακή δύναμη αλλά και πνευματική και γενικότερα πιστεύω ότι πληρώ όλες τις προϋποθέσεις. Σαν άνθρωπος είμαι αρκετά υπομονή, οπότε Κάπως έτσι νιώθω και τώρα. Όπως άνοιξα την πόρτα και περπατούσα προς τους κριτές ένιωσα ξαφνικά το άγχος μου εκτοξεύεται», είχε πει η νικήτρια του GNTM 4 στο βίντεο με την παρουσίαση της την ημέρα της οντισιόν, τον Σεπτέμβρη του 2021.

Τι κάνει σήμερα η Κυβέλη Χατζηευστρατίου που νίκησε το GNTM 4

Μπαίνοντας, μάλιστα, στο πλατό είπε: «Λέγομαι Κυβέλη, είμαι 18 χρονών και είμαι από την Κέρκυρα. Μετακόμισα από την Κέρκυρα πριν ένα χρόνο και ήρθα στην Αθήνα για να κυνηγήσω μόνη μου τον στόχο μου, να φτάσω την κορυφή του GNTM και γενικότερα στο χώρο της μόδας. Είμαι 1,74».

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είχε περάσει την πρώτη φάση με 4 "ναι". Η πορεία της μέσα στο παιχνίδι ήταν αξιοθαύμαστη, ωστόσο αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα μέσα στο σπίτι, μιας και οι περισσότερες κοπέλες είχαν ταχθεί κατά της.

Παρόλα αυτά, το Twitter σε κάθε επεισόδιο τη αποθέωνε, με αποτέλεσμα να στεφθεί και η νικήτρια του GNTM 4.

Μετά τη νίκη της, η Κυβέλη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Παρόλο που δείχνω ότι έχω αυτοπεποίθηση, κρατώ μικρό καλάθι γενικά. Ήμουν στο 90% για μένα. Νιώθω ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει 100%, ότι με προετοίμαζα τόσο καιρό αλλά εν τέλει… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει… Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αγκαλιάσω τον coach. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήρθα κατευθείαν εδώ».

Η Κυβέλη υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Στα 16 της πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling.Το style icon της είναι η Ναόμι Κάμπελ. Το motto της είναι “Now or never”. Στο Instagram της, @kyvelichatziefstratiou έχει πάνω από 30.000 followers και οι φωτογραφίες της (ειδικά αυτές με μαγιό) συγκεντρώνουν συνεχώς χιλιάδες likes.

Η ίδια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι ενεργή στα social media. Όσον αφορά την εμφάνισή της, δεν βλέπουμε να έχει προχωρήσει σε κάποια αλλαγή, μιας και ήδη το look που είχε μέσα στο παιχνίδι της πήγαινε φοβερά.

Λίγα λόγια για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου που νίκησε το GNTM 4
Instagram / Kyveli Chatziefstratiou