«Είναι στη διπλανή μας πόρτα» - Το ξέσπασμα της Μαρίας Κορινθίου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

«Έχουμε σοκαριστεί όλοι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι στη διπλανή μας πόρτα» - Το ξέσπασμα της Μαρίας Κορινθίου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Σοκ και δέος προκαλεί η είδηση πως 53χρονος βίαζε και έκδιδε 12χρονη στον Κολωνό, με τις αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα βίωσε η ανήλικη να είναι ανατριχιαστικά και να μην τα χωράει ο νους. Ανάμεσα στα γνωστά ονόματα που έχουν τοποθετηθεί δημόσια είναι και η Μαρία Κορινθίου.

Σήμερα Τρίτη 12/10 η ηθοποιός που έχει πάρει τη θέση της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό, ξέσπασε μιλώντας για την υπόθεση.

Το ξέσπασμα της Κορινθίου για την υπόθεση στον Κολωνό

«Έχουμε σοκαριστεί όλοι. Ξέρεις τι γίνεται; Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει κάνει αυτά που έχει κάνει, γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν τους έχουμε δει, δεν τους έχουμε ανακαλύψει, δεν τους έχουμε καταλάβει.

Το συγκλονιστικό είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που συναναστρεφόταν με άλλους ευυπόληπτους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν κάποια πράγματα στην κοινωνία μας. Αυτό είναι. Δηλαδή είναι στη διπλανή μας πόρτα» είπε η Μαρία Κορινθίου.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 12/10 το πρωί στον αέρα του Πρωινού μην μπορώντας άλλο να συγκρατήσει την οργή του για τις εξελίξεις στην υπόθεση του 53χρονου που βίαζε και έκδιδε το 12χρονο κοριτσάκι. Για την υπόθεση μάλιστα, συνελήφθη και κατηγορείται και ένας 42χρονος ο οποίος δηλώσει αθώος και πως του έχουν στήσει πλεκτάνη.

«Εσύ γιατί δέχεσαι φωτογραφίες από μια 12χρονη και ανοίγεις σάιτ; Αλήτη!», είπε φωνάζοντας.

«Το παιδί σου, ρε, δεν το σκέφτηκες; Μπορεί να πάει στη δουλειά του το παιδί αυτό; Πώς θα βγει στην κοινωνία;
Και είναι από τους ανθρώπους και είμαι σίγουρος που θα έπαιρνε πρώτος τον Λιάγκα και θα έλεγε ότι εάν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θα το έσφαζα», σχολίασε.