«Έχει και παιδιά ο άνθρωπος» - Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος με τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

«Τι δεν καταλαβαίνετε; Να το κάνουμε τόσο λιανά;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχει και παιδιά ο άνθρωπος» - Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος με τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Χαμός σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” με τον Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή Happy Day για τον Γρηγόρη Γκουντάρα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Παπανώτα λόγω του Γκουντάρα

«Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως, ο κόσμος τα καταλαβαίνει όλα. Εγώ δεν έχω να πω τίποτα για κανέναν», είπε απλά Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος συμπλήρωσε: «Είναι ένα χιούμορ το οποίο δεν γνωρίζω ποιος είναι ο αποδέκτης, που απευθύνεται αυτό το χιούμορ. Εγώ δεν γέλασα. Το χειρότερο είναι ότι όταν λες κάτι, το οποίο μπορεί να είναι αστείο που αφορά όμως την προσωπική ζωή του άλλου κι έναν γάμο στην προκειμένη περίπτωση, επειδή τα ακούν όχι μόνο ο Γρηγόρης, αλλά και διάφοροι άλλοι, συγγνώμη, αλλά δεν είναι πλάκα.

Δεν είναι μόνος του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, δεν είναι μόνος του όμως, όταν ακούγεται αυτό το πράγμα δημόσια. Δεν είναι ότι τον έπιασε κάποιος και του είπε ένα αστείο στο μπαρ, στο καφενείο. Μη ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Έχει παιδιά ο άνθρωπος, τι δεν καταλαβαίνετε; Να το κάνουμε τόσο λιανά;».

«Εγώ υποκριτικά δεν κάνω τίποτα στη ζωή μου. Πίνω καφέ με αυτούς που θέλω να πιω και λέω καλημέρα σε αυτούς που θέλω να πω», πρόσθεσε Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο Πουλόπουλος στο μεταξύ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τηλεόραση

Ο Γιάννης Πουλόπουλος τον οποίο έχουμε γνωρίσει από τη συμμετοχή σου σε πολλά πάνελ και τελευταία απολαμβάνουμε στο Super Κατερίνα βρέθηκε τη Δευτέρα 16/5 καλεσμένος στην εκπομπή ''ελένη'' και μεταξύ των σχολίων, που έκανε επιβεβαίωσε πως εγκαταλείπει τα τηλεοπτικά ύδατα.

Ο πανελίστας έχει πάρει μια απόφαση και ετοιμάζεται να την τηρήσει και αυτή αφορά στην προσωπική του ζωή. Ξέρουμε πως στα ερωτικά του είναι πολύ καλά, μιας και μας έχει δείξει και δημόσια τη βέρα του και έτσι θα ακολουθήσει τον άνθρωπό του, σε μια πιο ήρεμη ζωή αποτραβηγμένοι και οι δύο από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να βλέπω συναδέλφους να εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι σημαντικό».

«Θα τελειώσω σιγά σιγά και ξέρω ότι έχω αφήσει μία σφραγιδούλα. Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Καμία σχέση, είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου με την Κατερίνα. Έχω κάνει ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα στη Μύκονο, οπότε εσύ δεν με καταλαβαίνεις;

Πάω στον άνθρωπό μου, που είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα» κατέληξε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.