Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου από την Μαρία Αντωνά: «Θεωρώ άκομψο...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαρία Αντωνά είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της μιας και σε λίγο καιρό από τώρα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της -δείτε εδώ το νυφικό της. Ωστόσο, ένα σχόλιο που δέχτηκε στο instagram ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει η γνωστή παρουσιάστρια.

Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου από την Μαρία Αντωνά

Συγκεκριμένα το σχόλιο που έκανε τη Μαρία Αντωνά να ξεσπάσει και να απαντήσει με νέες αναρτήσεις ήταν: «Eίσαι έγκυος, το μωράκι θα είναι κοριτσάκι γιατί το πρόσωπό σου αγρίεψε».

Έτσι λοιπόν η ίδια τοποθετήθηκε και έγραψε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ άκομψο να βομβαρδίζεται μια γυναίκα από ερωτήσεις σχετικά με το αν περιμένει παιδί ή όχι πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει ή όχι, πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει και όταν μπορεί να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε ορμονικό πρόβλημα ή απλώς να έχει φάει λίγο παραπάνω.

Προσωπικά αντιμετωπίζω μια ορμονική διαταραχή με μια μικρή ελάχιστη αύξηση βάρους αυτής των 2 κιλών που είναι θέμα χρόνου να ισορροπήσει», απάντησε η Μαρία Αντωνά για τα κιλά που πήρε.

Φανερό ξέσπασμα από την Μαρία Αντωνά
Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά
Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία του γάμου της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη

Ο φακός της Super Κατερίνα εντόπισε τον Κώστα Φραγκολιά και την Τρίτη 6/9 ο ίδιος μίλησε στην κάμερα και αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για την σχέση του, αλλά και για το ζευγάρι που πρόκειται να παντρέψει, τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά.

Πιο συγκεκριμένα, αφού έδωσε την απάντηση για το ενδεχόμενο ενός δικού του γάμου, εξήγησε πως τα δύο παιδιά έχουν βρει κτήμα για το μυστήριο και το γλέντι, ενώ έχουν σχεδόν ολοκληρώσει και τις ετοιμασίες με το κοστούμι, το οποίο θα ράψει ο γαμπρός, αλλά και με το νυφικό της δημοσιογράφου.

«Αυτή τη στιγμή είναι το άλλο μου μισό. Είναι ένας άνθρωπος που με στηρίζει και τη στηρίζω, περνάμε ωραία, έντονοι χαρακτήρες και οι δύο, αλλά έχουμε βρει τα πατήματά μας και το "μαγικό" δέσιμο που χρειάζεται», είπε αρχικά για την καλή του.

Στην ερώτηση του ρεπόρτερ για το αν σκέφτεται τον γάμο, απάντησε: «Ακόμη όχι. Είμαι της άποψης ότι αν προκύψει και μεγαλώσει η οικογένειά μας, θα δυναμώσουν και οι θεσμοί της οικογένειας».

«Νομίζω τα παιδιά έχουνε βρει κτήμα, αλλά δεν θυμάμαι ημερομηνία. Νομίζω ότι θα είναι καθημερινή. Περιμένω κι εγώ την ημερομηνία να ραφτώ», κατέληξε για το φιλικό ζευγάρι και δήλωσε πως είναι πιθανό η τελετή να γίνει και την ημέρα της γιορτής του ποδοσφαιριστή.