Νίκος Γκέλια: «Βίωσα ρατσισμό επειδή είμαι από την Αλβανία» - Ξέσπασε ο πρωταγωνιστής της σειράς, "Μάυρο Ρόδο"

«Υπήρξε ρατσισμός, από το πιο απλό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Γκέλια: «Βίωσα ρατσισμό επειδή είμαι από την Αλβανία» - Ξέσπασε ο πρωταγωνιστής της σειράς,

Το πρωί της Τετάρτης (13/10) προβλήθηκε η συνέντευξη του Νίκου Γκέλια που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής, «MEGA Καλημέρα».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για τον έντονο ρατσισμό που βίωσε καθώς έχει καταγωγή από την Αλβανία. Δείτε επίσης εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει.

Οι δηλώσεις του Νίκου Γκέλια

«Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία, ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν 5,5 χρονών, σαν οικονομικός μετανάστης. Αλλάζαμε συχνά γειτονιές όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, γιατί όντας Αλβανοί μας έδιωχναν από τα σπίτια. Υπήρξε ρατσισμός, από το πιο απλό, δεν μας έπαιζαν επειδή ήμασταν από την Αλβανία ή δεν μας έδιναν οι καθηγητές τον λόγο στην τάξη.

«Πήγα στον παιδικό σταθμό την κόρη μου και η δασκάλα τη ρώτησε αν ο μπαμπάς παίζει στο “Μαύρο Ρόδο”. Θέλω να της εξηγήσω ότι αυτό που βλέπει δεν είναι αλήθεια. Μπορεί η κόρη μου να με δει στη σειρά με όπλο η να απειλώ κάποιον, οπότε να καταλάβει ότι αυτό είναι ρόλος… Τώρα έχω δώσει spoiler, αλλά δεν πειράζει!».

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Το αμαρτωλό παρελθόν αποκαλύπτεται - Τι σχέση έχουν ο Θέμης και η Πολυξένη

Η Πολυξένη, μπορεί τώρα να ζει μία ήρεμη ζωή δίπλα στον Λευτέρη στο χωριό, ωστόσο πριν από πολλά χρόνια ήταν τραγουδίστρια και μάλιστα δούλευε σε κάποιο από τα μαγαζιά του Θέμη. Η ίδια γνωρίζει πως η κόρης της είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο, ωστόσο δεν ξέρει λεπτομέρειες για την οικογένειά του.

Όταν όμως συνειδητοποιήσει πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της, συμβουλεύει την Ολγα να πάψει να τον διεκδικεί

«Μείνε μακριά του και βρες κάποιον άλλον! Σιγά μην κυνηγάς και τον Καστρινό που μας κάνει και τον Ιταλό γόη. Σύνελθε και προχώρα παρακάτω, είσαι για καλύτερα πράγματα εσύ», της λέει.