«Με πήρε η Βίκυ τηλέφωνο...» - Ο Τάσος Σοφρωνίου "έσπασε" τη σιωπή του για τον λόγο που επέστρεψε στο GNTM 5

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με πήρε η Βίκυ τηλέφωνο...» - Ο Τάσος Σοφρωνίου

Ο Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 12/10, και μίλησε για την συμμετοχή του στο GNTM 5 (δείτε εδώ την παίκτρια που αποχώρησε και την ανάρτησή της), αλλά και για την μεγάλη και επιτυχημένη του πορεία στον χώρο της μόδας γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως του έγινε η πρόταση για τον διαγωνισμό και ποιος ήταν ο λόγος που δέχθηκε, ενώ όσον αφορά την καριέρα του αναφέρθηκε στις δουλειές που πραγματοποίησε στο εξωτερικό.

Οι δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου

«Με πήρε η Βίκυ ένα τηλέφωνο μου είπε ότι υπάρχει μία περίπτωση να σε θέλουμε. Μιλήσαμε, τα βρήκαμε, χάρηκα πάρα πολύ που αλλάζει το φορμάτ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για την μέχρι τώρα συνεργασία του με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής: «Είμαστε τόσο διαφορετικοί σαν άνθρωποι στην κριτική επιτροπή. Διαφωνούμε πραγματικά, γινόμαστε “μπίλιες”, μετά τα βρίσκουμε και είμαστε κουλ, άλλες φορές το κρατάμε λίγο περισσότερο».

«Έφυγα γιατί στα 25 είχα κατακτήσει όλα μου τα όνειρα. Ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα από 14 ετών. Ήμουν φιλόδοξος και εργατικός. Στα 22 έγινα fashion editor σε περιοδικό. Στα 25 μου βρέθηκα στη Μύκονο και ήρθε η Σοφία η Κοκοσαλάκη και μου είπε να πάω στο Λονδίνο. Έφτασα εκεί το 1995 που ήταν μία κομβική χρονιά γιατί το Λονδίνο ξαναμπήκε δυναμικά στον χώρο της μόδας και δούλεψα με τη μεγαλύτερη editor της Vogue, την Isabella Blow», κατέληξε για τον λόγο που έφυγε στο εξωτερικό.

Η απάντηση του για το σχόλιο που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στην Μαίρη Βιτινάρος

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Φαίη Φώτου μίλησε το πρωί της Τετάρτης 5/10 ο Τάσος Σοφρωνίου, με αφορμή το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή στη φωτογραφία της Mary Vitinaros (δείτε το εδώ) αλλά και για την ακραία αντίδραση της Έβελυν που δεν πέρασε τελικά στο σπίτι του GNTM 5.

«Καλά κάνουν και γίνονται σχόλια γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού Το καλό σε αυτή την ιστορία ο κόσμος παθιάζεται. Δεν μπορούν να μπουν όλα τα κορίτσια μέσα. Δυστυχώς η Έβελυν ήταν από τα κορίτσια που δεν κατάφερε να περάσει. Πήρε την απόρριψη πιο βαριά», είπε αρχικά ο νέος κριτής του GNTM 5.

Σχετικά με το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή: «Όποιος σχολιάζει, δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, πάρτε την τηλέφωνο και ρωτήστε την γιατί το έκανε. Έχουμε πολλούς καλεσμένους φέτος, είναι μια τίμια εκπομπή αυτό που κάνουμε και αυτό κάνουν όσους φεύγουν από εμάς να στεναχωριούνται».