«Τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια...» - Όλη η αλήθεια για την απουσία της Σοφίας Φαραζή από την τηλεόραση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια...» - Όλη η αλήθεια για την απουσία της Σοφίας Φαραζή από την τηλεόραση

Πέρα από τον Τάσο Σοφρωνίου, στο The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης 12/10 βρέθηκε και η Σοφία Φαραζή, η οποία μίλησε για την καριέρα της στο θέατρο και στην τηλεόραση, τον λόγο που επέλεξε να απουσιάζει τα τελευταία χρόνια, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως υπήρξε ένα πολύ μεγάλο διάστημα κατά το οποίο έψαχνε να βρει τι είναι αυτό που πραγματικά αγαπά να κάνει και αν θέλει να συνεχίσει να εργάζεται στον χώρο της υποκριτικής, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στους θανάτους που την στιγμάτισαν.

Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Φαράζη

«Επειδή είχα το θέατρο ένιωθα ότι ακόμα έχω την τέχνη μου. Μπορεί να μην ήμουν στην τηλεόραση αλλά πήγαινα στις πρόβες και τις παραστάσεις οπότε ήμουν καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι. Πέρασα όμως μια φάση στη ζωή μου, τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια, που δεν ήξερα αν ήθελα να είμαι σε αυτόν τον χώρο ή όχι. Αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό ξεκίνησε μετά την τελευταία παράσταση που έκανα, πριν από την πανδημία, από δύο θανάτους που υπήρξαν στην οικογένεια μας. Με επηρέασε πάρα πολύ. Κάπου δεν αισθανόμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου, κάπου το έψαξα λίγο και… όταν ψάχνεις βρίσκεις. Δεν ήξερα για μια διετία αν τελικά το αγαπάω αυτό».

«Έκανα τόση δουλειά με τον αυτό μου που συνειδητά πια ξέρω τι αγαπάω και τι όχι», κατέληξε.

Η πάθηση που "χτύπησε" την ηθοποιό των Παγιδευμένων

Τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά Litsa.com όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος, η Σοφία Φαραζή συμμετέχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία στα social media μιας και οι χρήστες του Twitter δε σταματούν στιγμή να σχολιάζουν τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Μπορεί μέσα στα χρόνια να έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η Σοφία Φαραζή επιλέγει να κρατάει τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, πριν από μερικά χρόνια είχε προχωρήσει σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Όσοι βρεθήκαμε, χωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, μισηθήκαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε… Σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Ζήτω συγνώμη. Σας συγχωρώ, χάνοντας από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπάω. Στάθηκε η αφορμή να φτάσω σε συναισθηματικό, υπαρξιακό και επαγγελματικό αδιέξοδο πριν από δυο χρόνια. Αποτέλεσμα να βγάλω ένα αυτοάνοσο ονόματι ροδόχρους. Σε μια πρώτη φάση... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr