«Κάθε φορά που πάω για τις αξονικές εξετάσεις...» - Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης για την περιπέτεια της υγείας του

«Νιώθω λίγο πιο άνθρωπος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάθε φορά που πάω για τις αξονικές εξετάσεις...» - Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, και γι' αυτό παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Πέμπτης 13/10. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε πρώτο επίπεδο για την πλοκή του σίριαλ, για τις δυσκoλίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα, αλλά και για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας του, εξαιτίας της οποίας έχει νιώσει μεγάλη απόρριψη, αλλά και για την επιλογή του να προβάλλει το γυμνό του σώμα μέσω των social media, γεγονός για το οποίο έχει κατακριθεί.

Οι δηλώσεις του Αντίνοου Αλμπάνη

«Περιμένουμε την πρεμιέρα του Maestro, γιατί έχουμε αγωνία, καθώς έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το τέλος των γυρισμάτων. Στην αρχή κάνεις λίγο τον διστακτικό στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για να μη φανείς εύκολος, αλλά είναι ψέμα, γιατί αν σε κάποιον έχω εμπιστοσύνη είναι στον Χριστόφορο. Το Maestro είναι μία μεγάλη παράγωγη με υψηλό budget για τα ελληνικά δεδομένα και αυτό σου δίνει την πολυτέλεια να δουλεύεις σαν άνθρωπος», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Μου έχει τύχει να κάνω γυρίσματα με τεχνητή βροχή, έξω να έχει -10 βαθμούς και η βροχή που έπεφτε πάνω μου ήταν σαν κρύσταλλος. Μου έχει τύχει να φορέσω μουχλιασμένα ρούχα επειδή κάποιος δεν φρόντισε να τα πάει στο καθαριστήριο».

«Επειδή ο Μιχάλης έχει ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, κυρίως βλέπουμε τις πιο σκοτεινές του πλευρές. Οι φωτεινές πλευρές του Μιχάλη είναι όταν συναναστρέφεται τη Σοφία, ένα μεγάλο έρωτα που έχει στο νησί, ένα απωθημένο, γιατί αγάπησε το λάθος άνθρωπο», συμπλήρωσε έπειτα για τον ρόλο του.

«Πράγματι υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα στον Αντίνοο και τον Μιχάλη της σειράς. Στην καθημερινότητά μου με ενοχλεί που οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον καθόλου υπομονή, έχουν πολλά νευρά και θυμό… Προσπαθώ να μην θυμώνω, πληρώνω κάθε εβδομάδα τον ψυχίατρο μου για να μη θυμώνω. Κάνω ψυχανάλυση εδώ και 3-4 χρόνια», δήλωσε.

«Η περίοδος επιτήρησης για το λέμφωμα κρατάει περίπου μία πενταετία και έχουν ήδη περάσει τέσσερα χρόνια. Κάθε φορά που θα πάω για τις αξονικές και τις εξετάσεις μου δεν νιώθω ότι πρόκειται για μία όμορφη και ευχάριστη μέρα, ειδικά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Τώρα που οι εξετάσεις μου είναι ανά εξάμηνο, νιώθω λίγο πιο άνθρωπος», επισήμανε στην πορεία της συζήτησης.

Και τόνισε για τις φωτογραφίες του: «Πίσω από τις αναρτήσεις με το γυμνό μου σώμα στο Instagram υπάρχει μία αγάπη, μία αποδοχή, μία εξοικείωση με αυτό που είμαι. Οι προπονήσεις που κάνω δεν είναι μονό για λογούς ματαιοδοξίας, αλλά για να είμαι συνεπής στην απαιτητική δουλεία που κάνω. Δεν είναι αυτοσκοπός να βγάλω μία φωτογραφία χωρίς μπλούζα. Πάντα κάποιος άλλος με φωτογραφίζει, βλέπω τη φωτογραφία και λέω ας τη βάλω».

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας της περιπέτειας του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης - ο οποίος πρόσφατα κατακεραύνωσε τον Βαλάντη- παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «MEGA Καλημέρα», η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 22/6. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας, τον λόγο που δεν έχει σκεφτεί να κάνει οικογένεια και το δημοσίευμα που είχε βγει για εκείνον και τον ενόχλησε. Ο ηθοποιός έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα σε θέατρο και τηλεόραση.

«Έχει χρειαστεί να δανειστώ χρήματα, έχουμε χάσει πολλά χρήματα μέσα στην οικονομική κρίση. Η μεγαλύτερη αλλαγή, μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι, να είμαι αισιόδοξος και να απολαμβάνω τα πάντα. Όταν μοιράστηκα την περιπέτειά μου, ήταν ανακουφιστικό, αλλά ο στόχος ήταν να σταματήσω να ντρέπομαι, να μην κρύβω την αρρώστια μου», ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Φυσικά και είναι στίγμα ο καρκίνος, φυσικά και μια ασθένεια μπορεί να είναι, και εγώ έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου. Με τον κορονοϊό φοβήθηκα πολύ, γενικά τις φοβάμαι τις αρρώστιες, γιατί είμαι ευάλωτος ακόμα», πρόσθεσε.

«Όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο υπάρχει απαισιοδοξία, φόβος, αγωνιά, είναι μια περιοχή που δεν ξέρεις να την περπατήσεις. Δύναμη μου έδινε το σκυλί μου και άνθρωποι γύρω μου. Στράφηκα στον Θεό, πήρα μεγάλη δύναμη», συμπλήρωσε σχετικά με την προσπάθεια που έκανε για να διαχειριστεί ψυχολογικά την ασθένειά του.

Μεταξύ άλλων, ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε και σε μία δήλωση που είχε κάνει ο ίδιος και προκάλεσε συζητήσεις, αλλά και για το #metoo.

«Για τον επόμενο χρόνο, έχω αγωνία και άγχος για την υγεία μου, όσο περνάνε τα χρόνια ηρεμώ. Όταν είπα θα γινόμουν «Ιωάννα Τούνη», εννοούσα θα γινόμουν επιχειρηματίας - influencer», δήλωσε.

«Όλα αυτά στο #metoo είναι ακρότητες, δεν πάει το μυαλό σου ότι κάνει τέτοιες πράξεις κάποιος. Η δουλειά είναι για να βγάζουμε το ψωμί μας και όχι τις φαντασιώσεις μας», σχολίασε σχετικά.

Για την προσωπική ζωή του, ο ηθοποιός είπε πως, «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τη δημιουργία οικογένειας, με αγχώνει πολύ, είναι τεράστια ευθύνη. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, πέρασε η περίοδος της μοναξιάς. Σε ένα δημοσίευμα είχε γραφτεί ότι είχα σπάσει κάτι καρέκλες σε συνέντευξη, πράγμα που δεν έχουν σχέση με το πώς είμαι ως άνθρωπος».