«Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και...» - Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά στον αέρα του ΣΚΑΙ

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και...» - Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά στον αέρα του ΣΚΑΙ

Το δικό του μήνυμα για την φρικιαστική υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) έστειλε ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την σημερινή 13/10 του εκπομπή.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

«Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή γιατί δεν γίνεται… Τώρα αρχίζει το νέο σίριαλ, τώρα έχουμε νέα σεζόν, είναι σαν το Netflix θα ξεκοκαλίσουμε αυτή την υπόθεση.

Η επικαιρότητα είναι πολύ ζοφερή, παρ’ όλα αυτά τα αποτρόπαια που συμβαίνουν και έχουν ενδιαφέρον και την ίδια στιγμή δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν ενδιαφέρον, εκτός από αυτά, γίνονται και άλλα πράγματα, κάτι με τα καλάθια της νοικοκυράς, κάτι με τους ανεμβολίαστους του ΕΣΥ γίνονται και άλλα πράγματα, αλλά ας κάνουμε focus εκεί, εγώ εδώ εργάζομαι για να κάνω τον χαριτωμένο. Αν θέλουμε να ασχοληθούμε, ας ασχοληθούμε με όλα και όχι μόνο τώρα με την παιδεραστία», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η προχθεσινή αναφορά του Νίκου Μουτσινά στον 53χρονο από τον Κολωνό

Χάρης Ρώμας, Ζέτα Δούκα, Ελεονώρα Μελέτη είναι κάποια από τα ονόματα που πήραν θέση και σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο τα όσα αποτρόπαια έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό. Μέσα σε αυτούς προστέθηκε και ο Νίκος Μουτσινάς που δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο στο γεγονός μέσα από την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι.

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, έστειλε και το δικό του μήνυμα στις άλλες εκπομπές.

«Κανονικά τώρα δεν έπρεπε να βγούμε. Για ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να μπει φυλακή αυτός ο κύριος που έκανε τα τέρατα, θα ασχολούμαστε εκεί. Είναι πάρα πολλά, είναι η επικαιρότητα πολύ δύσκολη. Εν πάση περιπτώσει, μην πάθετε τρέλα οι εκπομπές, υπάρχει αστυνομία», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.