«Με την Βανέσσα Αδαμοπούλου αποφασίσαμε...» - Η αποκάλυψη του Ιωάννη Παπαζήση για τον γιο τους

Τι είπε ο ηθοποιός όσον αφορά την συνεπιμέλεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με την Βανέσσα Αδαμοπούλου αποφασίσαμε...» - Η αποκάλυψη του Ιωάννη Παπαζήση για τον γιο τους

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον ήταν σήμερα 13/10 ο Ιωάννας Παπαζήσης, ο οποίος μπορεί να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μιας γνωστής ηθοποιού, ωστόσο αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Βανέσα Αδαμοπούλου αλλά και στον τρόπο που έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν τον γιο τους.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης και για την συνεπιμέλεια που πολλοί μπαμπάδες διεκδικούν μετά από ένα διαζύγιο.

Η αναφορά του Ιωάννη Παπαζήση στην Βανέσα Αδαμοπούλου και την συνεπιμέλεια του γιου τους

«Σε εμένα ο όρος συνεπιμέλεια ήρθε και έντυσε την απόφαση που είχα ήδη πάρει. Δεν ήξερα τον όρο αυτό, μετά ήρθε και έντυσε μια απόφαση και λέμε, “α, κάναμε συνεπιμέλεια”. Με τη Βανέσσα αποφασίσαμε ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί. Το έχω ως νόμο στη ζωή μου γενικότερα. Συνεχίζουμε να έχουμε μια υγιή σχέση. Ο δρόμος της λογικής πρέπει να επικρατεί σε όλους τους τομείς» είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα» είχε δηλώσει ο ηθοποιός

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1 ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύντροφό του, Βανέσα Αδαμοπούλου -δείτε εδώ το σπίτι που έμεναν- και στον ερχομό του γιου του.

«Δεν νιώθω καθόλου ευχάριστα να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν μου αρέσει. Το ότι έχω μιλήσει δημόσια για τη μητέρα του παιδιού μου, θα το έκανα μέχρι να πεθάνω. Θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα τη μητρότητα και θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που στη δική μου ζωή μητέρα του παιδιού μου είναι η Βανέσα. Είναι μια σπουδαία μάνα.

Δεν έχω τύψεις ως πατέρας. Δεν είμαι ο μπαμπάς που δεν έχω δώσει ώρες από αμέλεια. Θα έδινα για το παιδί μου τα πάντα. Αν ήμουν στη Νέα Υόρκη και μου έλεγε ο μικρός «Μπαμπά θέλω να σε δω τώρα» και έκλαιγε, θα γυρνούσα από τη Νέα Υόρκη.

Όταν πήγα στο μαιευτήριο με όλο αυτό το άγχος και την αγωνία και είδα τον γιο μου για να νιώσω αυτό που λένε: “Όταν δεις τον γιο σου θα κατουρηθείς, τελείωσε”. Εγώ δεν έπαθα τίποτα. Τον είδα και είπα: Οκ ωραίος είναι. Βγήκα έξω και έκανα τσιγάρο», αποκάλυψε ο ηθοποιός.