GNTM: Το μοντέλο διέγραψε τον λογαριασμό της στα social media, μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM: Το μοντέλο διέγραψε τον λογαριασμό της στα social media, μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Από εχθές (12/10) έγινε γνωστή η είδηση πως πρώην μοντέλο το οποίο έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή του στο GNTM, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο ο οδηγός του άλλου οχήματος βρέθηκε νεκρός. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 60χρονο μοτοσυκλετιστή, ο οποίος παρασύρθηκε από το αμάξι και στην συνέχεια έχασε ακαριαία την ζωή του.

Ωστόσο, το μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο ενώ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς μέχρι και το τελευταίο λεπτό όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ήταν στον τόπο του ατυχήματος για να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, η ίδια είχε έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στο instagram. Ωστόσο η ίδια φαίνεται πως τον έχει διαγράψει καθώς πλέον στην αναζήτηση δεν εμφανίζεται.

Το μοντέλο έσβησε το προφίλ της στα social media, μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Instagram πρώην παίκτριας του GNTM

Σε απόγνωση η μητέρα της νικήτριας του GNTM 4 μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Ελεύθερη αφέθηκε η νικήτρια του GNTM, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της έναν οδηγό μηχανής με αποτέλεσμα τον θάνατό του (δείτε εδώ το βίντεο από την στιγμή του τροχαίου). Η ομάδα της εκπομπή "Πρωινό μας" προσπάθησε να επικοινωνήσει με την μητέρα της λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση και οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 13/10 στον αέρα.

Η ίδια φαίνεται να μην γνώριζε ακριβώς τι είχε συμβεί, καθώς ανέφερε στον δημοσιογράφο πως δεν μπορούσε να μιλήσει εκείνη τη στιγμή από την αγωνία της και το μόνο που επιθυμούσε ήταν η επικοινωνία με την κόρη της.

«Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Χίλια συγγνώμη σας ζητάω. Θέλω να μιλήσω με το παιδί μου. Σας ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

TAGS