«Να συμβουλευτείς τον Σπύρο...» - Η επική σπόντα της Μαρίας Αντωνά για τον Μαρτίκα μετά την αποκάλυψη για την αμοιβή του Σοϊλέδη

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Να συμβουλευτείς τον Σπύρο...» - Η επική σπόντα της Μαρίας Αντωνά για τον Μαρτίκα μετά την αποκάλυψη για την αμοιβή του Σοϊλέδη

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα μίλησαν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, ένα από τα ζευγάρια του Survivor 5 που συζητήθηκαν για πολύ καιρό μετά το παιχνίδι. Οι δυο τους αναφέρθηκαν στον επικείμενο γάμο τους, αλλά κλήθηκαν να απαντήσουν και για τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος "έδωσε στεγνά" τον ποδοσφαιριστή αποκαλύπτοντας το ποσό που έπαιρνε όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Η δημοσιογράφος πέταξε μία ατάκα όλο νόημα για τον φαρμακοποιό, γεγονός που φανερώνει πως δεν αφήνει τίποτα "να πέσει κάτω", σε αντίθεση με τον σύντροφό της, ο οποίος δεν επιθυμεί να ασχοληθεί για κανένα λόγο με τέτοιους είδους σχόλια.

Η σπόντα της Μαρίας Αντωνά για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Ο γάμος μας είναι ένας γρίφος που θα λυθεί σύντομα», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης πρόσθεσε: «Θέλουμε να το οργανώσουμε λίγο καλύτερα, γιατί όταν εγώ βγήκα από το παιχνίδι ζούσα μια τρέλα, με συνεντεύξεις και όλα αυτά…».

Όταν η ρεπόρτερ θέλησε να μάθει πως θα επενδύσουν τα χρήματα που κέρδισαν από το ριάλιτι επιβίωσης, η ίδια απάντησε: «Μπορείς, αν θέλεις, να συμβουλευτείς τον Σπύρο Μαρτίκα. Σίγουρα θα ξέρει πριν από εμάς γι’ ακόμα μία φορά, νομίζω. Απ’ ότι φαίνεται είναι σύμβουλος επενδύσεων».

Και ο καλός της κατέληξε: «Βλέπω ότι βγαίνουν και λένε πράγματα για εμάς, δεν ασχολούμαι καν, όπως βλέπετε».

Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου από την δημοσιογράφο

Η Μαρία Αντωνά είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της μιας και σε λίγο καιρό από τώρα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της -δείτε εδώ το νυφικό της. Ωστόσο, ένα σχόλιο που δέχτηκε στο instagram ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει η γνωστή παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα το σχόλιο που έκανε τη Μαρία Αντωνά να ξεσπάσει και να απαντήσει με νέες αναρτήσεις ήταν: «Eίσαι έγκυος, το μωράκι θα είναι κοριτσάκι γιατί το πρόσωπό σου αγρίεψε».

Έτσι λοιπόν η ίδια τοποθετήθηκε και έγραψε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ άκομψο να βομβαρδίζεται μια γυναίκα από ερωτήσεις σχετικά με το αν περιμένει παιδί ή όχι πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει ή όχι, πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει και όταν μπορεί να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε ορμονικό πρόβλημα ή απλώς να έχει φάει λίγο παραπάνω.

Προσωπικά αντιμετωπίζω μια ορμονική διαταραχή με μια μικρή ελάχιστη αύξηση βάρους αυτής των 2 κιλών που είναι θέμα χρόνου να ισορροπήσει», απάντησε η Μαρία Αντωνά για τα κιλά που πήρε.

Φανερό ξέσπασμα από την Μαρία ΑντωνάΞέσπασε η Μαρία ΑντωνάΗ ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά