''Έπαιρνε 1000 ευρώ τη μέρα'' - O παίκτης του Survivor που έδωσε ''στεγνά'' ο Σπύρος Μαρτίκας

Έχτισε μια μικρή περιουσία...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έπαιρνε 1000 ευρώ τη μέρα'' - O παίκτης του Survivor που έδωσε ''στεγνά'' ο Σπύρος Μαρτίκας

Το ότι όσο ήταν μέσα στο Survivor ''ήταν στα μαχαίρια'' είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ο λόγος για τον Άρη Σοιλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα που ήταν ένα από τα ζευγάρια του παιχνιδιού που θα μείνουν στην ιστορία για τις κόντρες τους. Ο Μαρτίκας μάλιστα έδωσε σήμερα 24/9 συνέντευξη στο Open Weekend και αποκάλυψε ότι ο Σοιλέδης τους είχε πει ότι έπαιρνε πάνω από 1000 ευρώ τη μέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης Σοιλέδης έφτασε μέχρι τον τελικό, όμως έχασε από τον Στάθη Σχίζα. Μόνο ζημιωμένος δεν βγήκε παρ' όλα αυτά, αφού υπολογίζεται ότι με τα λεφτά που έπαιρνε ξεπέρασε κατά πολύ τα 100.000 που πήρε ο κάτοχος του τίτλου, οπότε από χρηματικής άποψης ήταν εκείνος ένας ''πρωταθλητής΄΄ του παιχνιδιού επιβίωσης.

Οι αποκαλύψεις του Μαρτίκα για τα οικονομικά του Σοιλέδη

Δήλωσε στην κάμερα του «Open Weekend»:

«Ακόμα με αυτά ασχολείται ο Άρης. Λυπάμαι. Ίσως η έπαρση και η αλαζονεία του δεν του επιτρέπουν να συνειδητοποιήσει ότι έχασε. Ο Άρης έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Δυόμιση σχεδόν φορές το έπαθλο. Το ξέρει όλος ο κόσμος.

Μας είχε πει βέβαια πόσα παίρνει. 1.000 ευρώ τη μέρα. Το έλεγε ο ίδιος. Ότι ήθελε να κερδίσει το έπαθλο οπωσδήποτε για να το αξιοποιήσει κάνοντας μια νέα καινούργια μεγάλη ζωή μετά τον γάμο του, αλλάζοντας σπίτι» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Μαρία Αντωνά είχε αποκαλύψει το πως θα αξιοποιούσαν το έπαθλο

Στη Μύκονο είχε βρεθεί το Σαββατοκύριακο (25-26/6) η Μαρία Αντωνά για να παίξει μουσική στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Παππά (δείτε εδώ φωτογραφίες). Φυσικά, την βραδιά εκείνη την συνάντησε η κάμερα του Mykonos Live tv και ο Πέτρος Νάζος.

Η όμορφη δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Άρη Σοϊλέδη και αποκάλυψε πως θα αξιοποιήσουν τα χρήματα από το Survivor αν νικούσε.

«Ο Άρης είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει την αξία του σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα παιδί που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ και έχει σχολιαστεί για τις αμοιβές του, για μένα, για το πως συμπεριφέρεται…

Έχει ακούσει τα πάντα. Με τα λεφτά θα επενδύσουμε σε μια δουλειά με τον Άρη, θα επενδύσουμε στο να προσφέρουμε στο παιδάκι μας που θα έρθει ένα καλύτερο αύριο και σε έναν πολύ ωραίο γάμο» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.