Έκτακτες εξελίξεις με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου - Τι συμβαίνει;

Νέα πρόσωπα στο πάνελ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτες εξελίξεις με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου - Τι συμβαίνει;

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονα φήμες για αποχωρήσεις μεγατόνων από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, "Γεια σου". Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Πάμε Δανάη", η ομάδα του καναλιού αναζητά νέα πρόσωπα για να ολοκληρώσουν το πάνελ και να φέρουν αέρα ανανέωσης που πιθανώς να βοηθήσει και στα νούμερα τηλεθέασης.

Στο τραπέζι έχουν πέσει δύο ονόματα, δύο καλών φίλων και μοντέλων, με τον έναν από αυτούς να έχει βρεθεί και στο Survivor. Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Μανίκα.

Βέβαια, δεν είναι γνωστό εάν πράγματι έχει κλείσει κάποια συμφωνία, διότι ο πρώτος έχει δεχθεί να συμμετέχει στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, εφόσον θα γίνει All Star παιχνίδι και θα επιστρέψουν πολλοί από το παρελθόν στις πίστες.

Ο Γιώργος Μανίκας και ο Στέλιος Χανταμπάκης οι επιλογές του καναλιού για την εκπομπή "Γεια σου"

Ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου με τις φήμες που κυκλοφορούν για την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 24/9 η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που θέλουν να αποχωρούν άτομα από την ομάδα της εκπομπής της "Γεια Σου", ενώ ακόμα ένα άτομο ήταν να συμμετέχει στην εκπομπή ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως πρόκειται απλά για φημολογίες.

«Επικοινώνησα αμέσως με τα παιδιά για να μην αγχώνονται. Δεν είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο ιδίως για ανθρώπους που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση».

Αναφορικά με το J2US και εάν γνωρίζει ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής απάντησε: «Η Γαρμπή νομίζω», τονίζοντας μάλιστα πως της άρεσε πολύ το τρέιλερ του παιχνιδιού. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και εάν θα τον ήθελε στην εκπομπή μαζί της ή καλεσμένο, εκείνη δεν απάντησε τίποτα και έφυγε αμέσως.