Survivor All Star: Είναι οριστικό - Οι δύο παίκτες που έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή

Παικταράδες και οι δύο...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Είναι οριστικό - Οι δύο παίκτες που έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή

Μέρα με τη μέρα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα νέα για το Survivor All Star, που έρχεται να ταράξει τα νερά, συλλέγοντας τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από κάθε σεζόν και όχι μόνο. Μετά τον Ντάνο, που υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο(όχι όμως σαν παίκτης), τώρα σειρά παίρνουν άλλες δύο μεγάλες δόξες του παιχνιδιού. Τον έναν τον γνωρίσαμε στη σεζόν του Αγγελόπουλου, τον άλλο στην περσινή.

Από την άλλη ένα μυστήριο παραμένει η συμμετοχή ή όχι του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι, που είναι ξεκάθαρα ένας από τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού, ακόμα όμως δεν έχει αποκαλύψει την τελική του απόφαση(δείτε τις τελευταίες του δηλώσεις).

Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες που έδωσαν τα χέρια με τον Ατζούν

Το πρωί της Τετάρτης (05/10), μέσα από το Breakfast@star έκανε γνωστό πως δύο celebrities συμφώνησαν με την παραγωγή και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο και τον Στέλιο Χανταμπάκη. Ο τραγουδιστής συμμετείχε στον 4ο κύκλο και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Όσο για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του 1ου κύκλου του Survivor που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ, ενώ συζητήθηκε πολύ η κόντρα που είχε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Να θυμίσουμε ότι ο Ντάνος φέρεται να συμφώνησε για να συμμετέχει στο Survivor All Star, όχι ωστόσο ως παίκτης.

Ξέσπασε ο Λιανός για το ''ψάρεμα'' που τρώει από τους δημοσιογράφους για το παιχνίδι

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfaira μίλησε σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Μεταξύ άλλων δεν μπόρεσε να κρύψει και την ενόχλησή του για το γεγονός, ότι συχνά οι δημοσιογράφοι, προσπαθούν να τον ψαρέψουν σχετικά με πληροφορίες που υποτίθεται ότι έχουν ιδίως σχετικά με το Survivor, ωστόσο ο ίδιος δεν λαμβάνει καμία απάντηση για την πηγή τους.

Δεν ήθελε και πολύ για να νευριάσει, αφού κατά καιρούς το όνομά του έχει εμπλακεί σε διάφορες ανυπόστατες φήμες. Για παράδειγμα το καλοκαίρι με αφορμή τις οικογενειακές του διακοπές, διάφορα site τον έβγαλαν ''σκαφάτο'', με τον παρουσιαστή να αντιμετωπίζει χιουμοριστικά το θέμα και να βγάζει το ''κότερό του'' σε δημοπρασία(δείτε την ξεκαρδιστική ανάρτηση).

Στην εκπομπή του στο Sfera Radio εξέφραζε την «αγανάκτησή» του και ανέφερε: «Πάλι εδώ από κάτω, έχω γίνει στήλη και είμαι κάθε μέρα στα πρωινάδικα. Στείλε μου ένα μήνυμα να το αραιώσουμε κάπως.

Όχι κάθε μέρα το ίδιο πράγμα. Όλοι έρχονται με την πληροφορία “ακούσαμε, μάθαμε”.

Εγώ ρωτάω “από που το μάθατε;” και δεν μου απαντάει κανείς.

Πρέπει να παίξω το παιχνίδι της φήμης; Με έχετε κάνει “σώβρακο” για μια φήμη».