«Ξεκινάμε να κολυμπάμε και ξαφνικά ακούω...» - Πώς έσωσε ο Θάνος Καλλίρης την Αγγελική Νικολούλη από παραλίγο πνιγμό

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξεκινάμε να κολυμπάμε και ξαφνικά ακούω...» - Πώς έσωσε ο Θάνος Καλλίρης την Αγγελική Νικολούλη από παραλίγο πνιγμό

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14/10 ο Θάνος Καλλίρης ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς έσωσε την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό στο Ναυάγιο της Ζακύνθου ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο του κορωνοϊού.

Οι δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη για την Νικολούλη & την περίοδο της καραντίνας

«Έχουμε επισκεφτεί τη Ζάκυνθο στο πλαίσιο της εκπομπής Μπράβο Ρούλα και είμαστε καλεσμένοι σε ένα καράβι, το οποίο μας πήγε στο Ναυάγιο. Επειδή είχε αρκετή φουσκοθαλασσιά, δεν μπορούσε να πλησιάσει κοντά και μας άφησε λίγο πριν για να κολυμπήσουμε.

Ξεκινάμε να κολυμπάμε και ξαφνικά ακούω πίσω μου “βοήθεια, βοήθεια, πνίγομαι” και ήταν η Αγγελική. Ευτυχώς ξέρω καλό κολύμπι, σπεύδω αμέσως, την αρπάζω και τη βοηθάω να γυρίσουμε πίσω στο καραβάκι, η στεριά ήταν μακριά. Κι έτσι αστειεύομαι ότι ήμουν το φως στο δικό της τούνελ», είπε ο τραγουδιστής.

Αναφορικά με την καραντίνα, που τον δυσκόλεψε πολύ, ωστόσο το πάλεψε μόνος του, χωρίς τη βοήθεια ειδικού, είπε:

«Αισθάνθηκες ποτέ ότι λυγίζεις και να φτάσεις να ζητήσεις βοήθεια; Μιλώντας για παράδειγμα με έναν φίλο σου;» ρώτησε η παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή να απαντά: «Η εποχή που έφτασα σε αυτό το σημείο ήταν η περίοδος της καραντίνας. Σε εμάς τους τραγουδιστές οι πολλαπλές καραντίνες. Μιλάω ειδικά για τη δεύτερη… Έφτασα στο ναδίρ. Έφτασα όχι στο σημείο να πάρω ψυχοφάρμακα… Δεν ήμουν καθόλου καλά, αλλά το πάλεψα μόνος μου. Έχοντας όλους τους φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους δίπλα μου και να μιλάω μαζί τους…

Έφτασα στο σημείο που μπορούσα να το διαχειριστώ και γι’ αυτό δεν πήγα σε ειδικό».

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ, προχώρησε ο αγαπημένος τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης. Αναφέρθηκε στον έρωτα και αν είναι ερωτευμένος, στη σχέση του με τη σύντροφό του (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για όταν υπήρξαν ζευγάρι), αλλά μίλησε και για το παιδί του και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Πώς έχετε καταφέρει με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία ζήσατε έναν μεγάλο έρωτα, να είστε πλέον φίλοι;

Όταν ένας χωρισμός δεν γίνει βίαια και δεν έχει προηγηθεί κάτι πάρα πολύ κακό που να αμαυρώσει τη σχέση και να υπερτερήσει των καλών χρόνων, είναι πολύ εύκολο νομίζω να κρατήσεις μια φιλική σχέση. Εμείς δεν είχαμε έναν κακό χωρισμό, ήταν κοινή απόφαση. Ήταν πολύ σημαντικό να παραμείνει αυτή η σχέση σε ένα ωραίο επίπεδο. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με τη Ναταλία.

Έχετε ένα διαζύγιο στο ενεργητικό σας, είναι μια προσωπική αποτυχία για εσάς;

Το να κρατήσει ένας γάμος πια είναι μάλλον λαχείο. Το θέμα είναι πώς θα διαχειριστείς τον χωρισμό. Παρότι είναι κάτι συνηθισμένο και συνήθως φταίνε και οι δύο πλευρές, δεν σημαίνει ότι δεν το θεωρώ και προσωπική μου αποτυχία.

Θα παντρευόσασταν ξανά;

Έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ.

Μπαμπάς θα θέλατε να ξαναγίνετε;

Ποτέ δεν λέω ποτέ. Όλα να τα περιμένεις (γέλια).

Ο Θάνος Καλλίρης αποκαλύπτει

Είστε ερωτευμένος;

Είμαι σε σχέση εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια. Είναι αρκετά μικρότερή μου, είναι δικηγόρος και εκτός από ωραία φαγητά, μου φτιάχνει και ωραία συμβόλαια!

Η κόρη σας στο παρελθόν αντιμετώπισε ένα κινητικό πρόβλημα. Όλη αυτή η περιπέτεια σας άλλαξε σαν άνθρωπο;

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», χωρίς να έχω καν παιδί. Πάντοτε είχα μια ευαισθησία απέναντι στα παιδιά, τους αδύναμους, τις ασθένειες και γενικότερα σε οτιδήποτε με συγκινεί και νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω. Δεν άλλαξε τίποτα στην προσωπικότητά μου μέσα από αυτή την περιπέτεια, ήμουν ο ίδιος πάντα.

Τι συμβουλεύετε τους γονείς που μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις;

Δεν έχει τύχει ποτέ να συμβουλεύσω κάποιον, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του πρόβλημα. Σε εμάς ήταν κάτι πάρα πολύ ήπιο, σε άλλους ανθρώπους μπορεί να είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο. Ο καθένας μας θα πρέπει να έχει την ανάλογη υπομονή και πίστη γι’ αυτό που αντιμετωπίζει.

Το πρόβλημα του παιδιού σας ξεπεράστηκε;

Ναι, ευτυχώς.