Έτοιμη να γίνει μητέρα η Άννα Πρέλεβιτς; - «Θα ήθελα να είναι...»

Οι δηλώσεις που πυροδότησαν τις φήμες περί εγκυμοσύνη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έτοιμη να γίνει μητέρα η Άννα Πρέλεβιτς; - «Θα ήθελα να είναι...»

Το πρωί της Παρασκευής (14/10) στην εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που πααχώρησε στην κάμερα η Άννα Πρέλεβιτς. Συγκεκριμένα, η ίδια δν δίστασε να αναφερθεί για τον γάμο που ετοιμάζει με τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό μιας και είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις πρόσφατες διακοπές τους)

Οι δηλώσεις της Άννας Πρέλεβιτς

«Το καλοκαίρι μάλλον θα γίνει ο γάμος. Δεν έχουμε καταλήξει σε ημερομηνία γιατί στην αρχή θέλαμε σε νησί, τώρα λέμε εδώ στην Αττική για να εξυπηρετήσουμε περισσότερο στους καλεσμένους μας.

Θα ήθελα να είναι πολύ κλειστός γάμος. Εγώ θα ήθελα 50 άτομα, ο Νικήτας μου λέει 150-200. Κουμπάροι μας θα είναι η αδελφή μου και ο καλύτερος φίλος του Νικήτα. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα κάνουμε παιδάκι».

Η αλήθεια για τις σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με την μέλλουσα σύζυγο του αδερφού της

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού αυτή την περίοδο να έχει πολύ ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά της με την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από τα backstage του Πρωινού), ωστόσο σύντομα θα έρθουν τα ευχάριστα και στην οικογένειά της μιας και ο αδερφός της, Νικήτας, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Άννα Πρέλεβιτς.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ανακοίνωσε πως παντρεύεται πριν από λίγο καιρό με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία (δείτε εδώ το μονόπετρο που έδωσε στην αγαπημένη του ο Νικήτας).

Πριν από λίγο καιρό, η Άννα Πρέλεβιτς, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα, είχε μιλήσει ανοιχτά για τις σχέσεις της με την αδερφή του συντρόφου της.

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», ανέφερε κλείνοντας η Άννα Πρέλεβιτς.