Celebrity Game Night: «Τρελό το παρεακι για απόψε» - Το twitter ξετρελάθηκε με τους πρωταγωνιστές της ''Γης της ελιάς''

Πρεμιέρα για το τηλεπαιχνίδι του MEGA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Celebrity Game Night: «Τρελό το παρεακι για απόψε» - Το twitter ξετρελάθηκε με τους πρωταγωνιστές της ''Γης της ελιάς''

Το βράδυ της Παρασκευής (14/10) το τηλεπαιχνίδι, «Celebrity game night» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Φυσικά, στο τιμόνι της παρουσίασης είναι η Σμαράγδα Καρύδη.

Μάλιστα, οι καλεσμένοι οι οποίοι μπήκαν με το δεξί ήταν οι πρωταγωνιστές της σειράς, «Γη της Ελιάς» (δείτε εδώ "καυτό" spoil) όπου προκάλεσαν άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές.

Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι χρήστες στο Twitter όπου πήραν θέση προκειμένου να σχολιάσουν τα επικά στιγμιότυπα που παρακολουθήσαμε. Έτσι, μόλις είδαν τους αγαπημένους πρωταγωνιστές δεν δίστασαν να τους αποθεώσουν για τα καλά.

"Κλάμα" με τα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα του Celebrity game night

Έχετε δει την "Ράινα" από την σειρά χωρίς την ξανθιά περούκα; Στο δρόμο δεν την αναγνωρίζει κανείς

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα, την Τετάρτη 12/10, μίλησε και η Έλενα Γαλύφα, αλλά και η Μελίνα Κόντη, η ηθοποιός που υποδύεται την ξένη χορεύτρια στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς. Η ίδια αναφέρθηκε στις ανάγκες του ρόλου της, αλλά και σε άλλες συνεργασίες της.

Μία από αυτές ήταν και εκείνη με τον Σάκη Ρουβά, για τον οποίο εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και την άποψή της σχετικά με την δωρεάν εργασία στον χώρο της υποκριτικής.

«Η Ράινα, που υποδύομαι στη "Γη της Ελιάς" είναι χορεύτρια και κατάγεται από την Βουλγαρία. Έψαχναν στη "Γη της Ελιάς" μια κοπέλα που να χορεύει και να είναι ηθοποιός ,και ένας φίλος μου με πρότεινε στον Αντρέα Γεωργίου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Pole dancing δεν ήξερα, έμαθα για τη "Γη της Ελιάς", έκανα δυο μαθήματα, αλλά δεν ήταν δύσκολο. Όσο σπούδαζα ΜΜΕ ήμουν ήδη επαγγελματίας χορεύτρια. Το 2019 πέρασα στο "θέατρο Τέχνης".

«Το να δουλεύεις σέρβις είναι πρόβλημα, επηρεάζει το πως αποδίδεις στη σχολή υποκριτικής. Με τον Σάκη Ρουβά είναι πάρα πολύ ωραία η συνεργασία, δεν βαριέσαι ποτέ, ακτινοβολεί, είναι όνειρο να είσαι δίπλα του», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Για την δωρεάν εργασία επισήμανε: «Και στους χορευτές υπάρχει η δωρεάν εργασία, αλλά διαφωνώ».