«Εάν σωθεί ένα παιδί...» - Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου για το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Τσακίζει κόκαλα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εάν σωθεί ένα παιδί...» - Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου για το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Τον θρήνο έχει σκορπίσει η είδηση πως ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έφυγε από τη ζωή μετά από την δύσκολη μάχη που έδωσε με σπάνια μορφή επιθετικού καρκίνου (δείτε εδώ). Από την ημέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του πολλά πρόσωπα που τον γνώρισαν έχουν "λυγίσει".

Η Πηγή Δεβετζή μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα ξέσπασε σε κλάματα, καθώς όπως εξομολογήθηκε δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα βίωνε ο ίδιος και η οικογένεια του.

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου για το θάνατο του Νικολαΐδη

Η Ρεγγίνα Μακέδου από πλευρά της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του η οποία γράφει «Αν σωθεί ένα παιδί… αξίζουν όλα, θα παλεύουμε όσο μπορούμε για σένα υπέροχε άνθρωπε».

Να σημειώσουμε πως και η ίδια δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο και έχει μιλήσει πολλές φορές για τα όσα βιώνει.

Ρεγγίνα Μακέδου για το θάνατο Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη πριν φύγει από την ζωή

Μάλιστα, λίγους μήνες πριν τον θάνατό του είχε παραχωρήσει μια συγκλονιστική συνέντευξη μαζί με την σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη στην κάμερα της εκπομπής, «Μαμά-δες» όπου είχαν μιλήσει για την γνωριμία τους, τον γάμο, τον αθλητισμό.

«Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, μαθαίνει ο ένας από τον άλλο. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε». Όσο για το πώς γνωρίστηκαν είπε: «Την κυνήγησα και τα κατάφερα. Όταν μαλώναμε με τον πατέρα μου στο γυμναστήριο η ένταση μεταφερόταν στο σπίτι. Οι μόνες διαφωνίες που είχα με τον πατέρα μου αφορούσαν τον αθλητισμό.

Το μεγάλο άλμα που έκανε ο πατέρας μου και του το πιστώνω, ήταν ότι στα 14-15 μου για να μην φρενάρει την εξέλιξή μου ως αθλητή με εμπιστεύτηκε σε κάποιον άλλο προπονητή»