«Δεν ήξερα τίποτα για την αρρώστια» - Η Πηγή Δεβετζή έβαλε τα κλάματα στον αέρα της Super Κατερίνα για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη

Συντετριμμένη με τον θάνατό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ήξερα τίποτα για την αρρώστια» - Η Πηγή Δεβετζή έβαλε τα κλάματα στον αέρα της Super Κατερίνα για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 14/10 η Πηγή Δεβετζή αναφορικά με τον συναθλητή της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από την ζωή στα 43 του χρόνια, ηττημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η αθλήτρια «λύγισε» αναφερόμενη στο πώς έμαθε την είδηση από τη μητέρα της.

Η συγκίνηση της Πηγής Δεβετζή με τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

«Η μαμά μου με πήρε τηλέφωνο και έτρεμε. Εγώ δεν το γνώριζα. Συγγνώμη που κλαίω αλλά στεναχωριέμαι που χάθηκε ένα τόσο αξιολάτρευτο πλάσμα», είπε αρχικά ενώ την ίδια στιγμή περιέγραψε και το πώς έδωσε τη θέση του στην αθλήτρια να σηκώσει τη σημαία στο τέλος των Ολυμπιακών του 2008. «Ήταν τόσο γενναιόδωρος. Δεν ήξερα τίποτα για την αρρώστια. Το κράτησε μυστικό» είπε στο τέλος η Πηγή Δεβετζή.

Το σπαρακτικό "αντίο" του Μιχάλη Μουρούτσου στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη

Εκτός από την σύζυγό του, θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια και ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος φαίνεται φανερά συγκλονισμένος με τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, με τον οποίο είχαν γνωριστεί το 1996.

«Αδερφέ μου καλό ταξίδι. Ήσουν από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή την μαύρη μέρα ένας μαχητής. Ξεκινήσεις από το μηδέν και έφτασες στην κορυφή των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου. Είμαι τυχερός που έζησα δίπλα σου την μεγαλύτερη αθλητική πορεία σου.

Από το 1996 που γνωριστήκαμε, ζήσαμε μαζί παρά πολλές στιγμές. Ευχάριστες , χαρούμενες , δύσκολες, αστείες, στενάχωρες αλλά πάντα συνοδοιπόροι στο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω εδώ. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου. Σε ευχαριστούμε για όλα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σ ‘αγαπάω αδερφέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μουρούτσος.

undefined