Συντετριμμένος και με σκυμμένο το κεφάλι ο Μιχάλης Μουρούτσος στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Μετέφερε τα μετάλλια του Ολυμπιονίκη φανερά συγκινημένος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) η κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 43 ετών μετά από την μάχη που έδωσε για δυο χρόνια με μια σπάνια μορφή καρκίνου - δείτε εδώ από τί έπασχε ακριβώς.

Φυσικά, τόσο οι συγγενείς όσο και οι φίλοι έδωσαν το παρών φανερά συγκινημένοι ενώ τραγική φιγούρα στην κηδεία ήταν ο πατέρας και η αδρφή του σπουδαίου Ολυμπιονίκη -δείτε εδώ την στιγμή που ο πατέρας του μπαίνει στην εκκλησία σπαράζοντας.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Μουρούτσος, φίλος και συναθλητής του Νικολαΐδη ανέλαβε την μεταφορά των δύο ασημένιων μεταλλίων του που θα τεθούν σε δημοπρασία καθώς επιθυμούσε από τα έσοδά τους να πάνε σε ιδρύματα. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ο αθλητής δεν μπορούσε να κρύψει θλίψη του αφού ήταν φανερά συντεριμμένος.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος μετέφερε τα μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολάιδη

Αποκλειστική φωτγοραφία του Μιχάλη Μουρούτσου
Μιχάλγης Μουρούτσος στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαίδη

Το σπαρακτικό "αντίο" του Μιχάλη Μουρούτσου στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη

Στα 43 του έφυγε από την ζωή ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο οποίος ηττήθηκε από μια σπάνια μορφή καρκίνου (δείτε εδώ τι είπε ο γιατρός του). Η είδηση έχει φέρει μεγάλη θλίψη σε όλους (δείτε εδώ τα συγκινητικά tweets) και ειδικά στον κόσμο του αθλητισμού.

Εκτός από την σύζυγό του, θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια και ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος φαίνεται φανερά συγκλονισμένος με τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, με τον οποίο είχαν γνωριστεί το 1996.

«Αδερφέ μου καλό ταξίδι. Ήσουν από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή την μαύρη μέρα ένας μαχητής. Ξεκινήσεις από το μηδέν και έφτασες στην κορυφή των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου. Είμαι τυχερός που έζησα δίπλα σου την μεγαλύτερη αθλητική πορεία σου.

Από το 1996 που γνωριστήκαμε, ζήσαμε μαζί παρά πολλές στιγμές. Ευχάριστες , χαρούμενες , δύσκολες, αστείες, στενάχωρες αλλά πάντα συνοδοιπόροι στο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω εδώ. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου. Σε ευχαριστούμε για όλα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σ ‘αγαπάω αδερφέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μουρούτσος.

undefined