«Υπάρχει βίντεο με εμένα να...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη μετά την αναφορά του Αλεξάνδρου στην πρόταση γάμου

«Με ξάφνιασε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Υπάρχει βίντεο με εμένα να...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη μετά την αναφορά του Αλεξάνδρου στην πρόταση γάμου

Σήμερα 16/10 το πρωί, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για πρώτη φορά αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη, με το πάνελ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι να ξεσπάει σε γέλια με τα ευτράπελα που έζησε. Η instagrammer λοιπόν, μετά τις αποκαλύψεις του έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα που ένιωσε, ενώ αποκάλυψε πως έχουν και φωτογραφίες από την στιγμή της πρότασης πάνω στην γόνδολα, όπως και βίντεο.

Η ανάρτηση της Τούνη για την πρόταση γάμου του Αλεξάνδρου

«Εγώ που αγαπώ τις φωτογραφίες, είχα κανονίσει να βαφτώ, να φτιάχνω και να κάνω mini shooting στην γόνδολα και ο Δημήτρης “εκμεταλλεύτηκε” το ωραίο ρομαντικό spot και με ξάφνιασε με πρόταση πάνω στην γόνδολα! Υπάρχει και βίντεο με εμένα να κλαίω σα χαζό. Κάποια στιγμή ίσως σας το δείξω», έγραψε στο βίντεο της η Ιωάννα Τούνη και είπε πως έγινε η όλη σκηνή της πρότασης.

Η συμπεριφορά και το ύφος της Τούνη στο αεροδρόμιο: Γελούσαν όλοι από αμηχανία στο Breakfast@star

Για ακόμα μια φορά το όνομα της Ιωάννας Τούνη παίζει πρώτο θέμα σε όλες τις τηλεοπτικές πρωινές εκπομπές. Η influencer που διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες στη Βενετία και γνωστοποίησε πως δέχθηκε την πρόταση γάμου.

Αφού συνέβη αυτό εννοείται πως ανέβασαν και φωτογραφία με το δαχτυλίδι στα social media (δείτε την εδώ). Πριν από μερικές ημέρες οι δυο τους επέστρεψαν στις πόλεις τους. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου Αθήνα και η Ιωάννα Τούνη Θεσσαλονίκη.

Η κάμερα του Breakfast at star συνάντησε την influencer στο αεροδρόμιο, λοιπόν, και... ίσα που πρόλαβε να την τραβήξει. Η Ιωάννα όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα τόσο στον δημοσιογράφο που προσπαθούσε να αποσπάσει μια δήλωσή της όσο και στην κάμερα που είχε καταλάβει εξ' αρχής πως την τραβούσε. Όταν έπαιξε το βίντεο αυτό στον αέρα της εκπομπής, το πρωί της Πέμπτης 13/10, το πάνελ, όπως θα ακούσετε και παρακάτω.