«Ο Κιμούλης δεν έχει καμία επαφή με εμάς ούτε...» - "Κόλαφος" η Δώρα Χρυσικού

«Υπήρξε μία συνάντηση με έναν διαμεσολαβητή που απέβη άκαρπη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Στην κάμερα της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη η Δώρα Χρυσικού η οποία μίλησε για την δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μιας και η συγκεκριμένη υπόθεση έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό -δείτε εδώ το ιστορικό.

Οι δηλώσεις της Δώρας Χρυσικού

«Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Περιμένουμε να εκδικαστεί. Όταν υπάρχει διεκδίκηση μεγάλων ποσών, υπάρχει μία προσπάθεια εκ του νόμου να λυθεί αυτό το θέμα εξωδικαστικά. Υπήρξε μία συνάντηση με έναν διαμεσολαβητή που απέβη άκαρπη. Ούτε πρόθεση του κ. Κιμούλη είναι να λυθεί εξωδικαστικά και σίγουρα δεν είναι και δική μας.

«Ντροπιαστική μέρα για την ελληνική δικαιοσύνη» - Έξω φρενών η Δώρα Χρυσικού με την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Alpha Τώρα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 14/7 η Δώρα Χρυσικού, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφαση του δικαστηρίου να αποφυλακισθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης με περιοριστικούς όρους.

Φυσικά, το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την οργή και το ξέσπασμα του κοσμού, με πολλούς celebrities να εκφράζουν την ενόχλησή τους μέσα από τα social media, ενώ την ίδια στιγμή ο ηθοποιός βρήκε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την εγγύηση.

«Νομίζω πως αυτό που εγώ λέω αυτή τη στιγμή αντανακλά τη φωνή πολλών ανθρώπων. Είναι μια δύσκολη μέρα, είναι μια ντροπιαστική μέρα νομίζω για την ελληνική δικαιοσύνη. Η απόφαση αυτή είναι αντίθετη στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, και όχι υπό τη μορφή του όχλου, υπό τη μορφή της απόδοσης δικαιοσύνης», είπε μεταξύ άλλων η Δώρα Χρυσικού.