Λαμπερή και ανανεωμένη μετά τη γέννα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συντρόφου του Κουτσόπουλου, Χρύσας Μιχαλοπούλου

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λαμπερή και ανανεωμένη μετά τη γέννα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συντρόφου του Κουτσόπουλου, Χρύσας Μιχαλοπούλου

Λίγες εβδομάδες μετά τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο (δείτε φωτογραφία από το μαιευτήριο).

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ιδιωτική και να μην δίνει τροφή για σχόλια στα Media.

Στα social media τους μπορεί να μοιράζονται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους, ωστόσο, πολύ σπάνιες είναι οι κοινές αναρτήσεις, ενώ μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον μπέμπη τους την διέγραψε λίγα λεπτά μετά (εμείς όμως την έχουμε).

Η πρώτη εμφάνιση της Μιχαλοπούλου μετά την γέννα

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της ολόσωμη από μαγαζί που έφτιαξε τα νύχια της. Η νέα μανούλα θέλησε να ανανεωθεί!

Χρύσα Μιχαλοπούλου παιδί

Το δώρο που δέχθηκε ο νεογέννητος γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από την γιαγιά του

Μπορεί ο σεφ να επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το απόγευμα της Πέμπτης 29/9 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram το δώρο που δέχθηκε ο γιος του από την γιαγιά του, ενώ και πριν μερικές μέρες είχε μοιραστεί ένα ακόμα στιγμιότυπο από το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα, ήταν φορμάκια και ρουχαλάκια με το λογότυπο της αγαπημένης ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, τον Πανιώνιο.

undefined

Το σπίτι που μένουν

Το ζευγάρι θέλοντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και σχόλια, περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ένα απίστευτο διαμέρισμα με εντυπωσιακή διακόσμηση. Είναι νεανικό με πίνακες και alternative έπιπλα.

Φωτογραφίες από το σπίτι Μιχαλοπούλου και Κουτσόπουλου πριν γίνουν γονείς

Μιχαλοπούλου Κουτσόπουλος σπίτι

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει πότε θα γίνει η γέννα: «Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς. Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του».